"…до мурашок": Український військовий показав, як його підтримує "Океан Ельзи" (фото)

Український військовий показав, як творчість гурту "Океан Ельзи", лідером та вокалістом якого є Святослав Вакарчук, підтримує в російських посадках. Про це написав військовослужбовець 82 окремої десантно-штурмової Буковинської бригади Олександр Шершун на Facebook-сторінці, передають Патріоти України.

"Доволі символічно слухати про Мукачево у одній із «посадок 404». Напевно, найкраща, особисто для мене, композиція від Святослав Вакарчук, ще й назва - любов ("Апостроф")", - пише Шершун.

Він також цитує фрагмент з пісні "Мукачево", яку гурт випустив 17 вересня: "І спитав би у себе хлопчика, що побачив мене дорослого / Чи хотів би він стати голосом покоління тих, кому болить?".

"…до мурашок", - коментує військовослужбовець.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...