"До своїх баби чи діда сходіть у трусах". Снігурку Maruv розкритикували за екстравагантний образ (фото)

Співачка 28-річна Maruv показала фото з пікантної новорічної фотосесії, передають Патріоти України.

Артистка позувала в сексуальному образі на світлині, опублікованій в Instagram. Зірка постала в червоному боді, шапці Санта Клауса та панчохах. Образ доповнила червоною перукою та яскравим макіяжем.

Також співачка опублікувала відео, на якому позує в цьому образі.

У коментарях шанувальники висловили захоплення спокусливим вбранням виконавиці. "Супер Снігурка", "Класний образ", "Дуже гарна". Деяким підписникам не сподобався образ Maruv.

"Реклама спідньої білизни. Невже нормальний одяг вам не знайомий? Ви до своїх баби чи діда сходіть у трусах на Новий рік і привітайте їх у цьому вбранні, просто жах", "Банально і безвкусно. Maruv вже не та", "Якби ще було що показати".

Ситуація складна: Нинішні обмеження постачання електрики можуть тривати до серпня, - Бойко

четвер, 16 травень 2024, 15:52

Відключення споживачів, що розпочалися із 14 травня, можуть тривати до серпня-вересня. Взимку дефіцит в енергосистемі буде навіть за високих температур. Таку думку висловив радник прем'єр-міністра України, член наглядової ради НЕК "Укренерго" Юрій Бойк...

Варто знати! Яку пенсію можна отримати з офіційною мінімальною зарплатою

четвер, 16 травень 2024, 15:30

В Україні із мінімальною зарплатою в 8 тис. грн та з 35 роками стажу можна розраховувати на пенсію, розмір якої становить лише 2 255 грн. Розмір виплати залежить від кількох характеристик. Про це йдеться у публікації OBOZ.UA. Так, згідно з останніми да...