"Добрий вечір тобі" та "Ой у лузі червона калина": Олег Скрипка захопив передноворічним виступом на київському вокзалі (відео)

Український музикант та лідер гурту "ВВ" Олег Скрипка влаштував імпровізований концерт напередодні Нового року. Він виступив для киян та гостей міста на залізничному вокзалі, повідомляють Патріоти України.

Олег Скрипка виступив на вокзалі

Колектив влаштував імпровізовану сцену поблизу елеватора. Учасники "Воплі Відоплясова" грали на інструментах, а Олег Скрипка наживо виконував пісні.

Виконавець заспівав колядку "Добрий вечір тобі" та легендарну пісню "Ой у лузі червона калина". Щоб послухати невеликий концерт, до вокзалу зібралась чимала публіка. "Передноворічний концерт на Центральному залізничному вокзалі", – поділився Олег Скрипка

Додамо, на київському Центральному залізничному вокзалі кілька тижнів тому імпровізовано виступав Святослав Вакарчук. Тоді він розповідав, що побачив вокзал з іншого боку, – як пункт чи фортецю незламності.

"Згадав, як навесні був на вокзалі у Львові й тоді майже всі люди їхали за кордон. Сьогодні хтось зустрічає, нехай і на дуже коротких пару днів, свого захисника, хтось їде додому до звільненого Херсону чи Ізюму, їдуть свої до своїх по країні, працюють, живуть. Бо вся наша Україна – це фортеця незламності".

Шмигаль розповів, чи вистачить Україні коштів на всі соціальні платежі у 2024 і 2025 роках

неділя, 28 квітень 2024, 7:30

Україна у 2024 та 2025 роках зможе профінансувати в повному обсязі та вчасно всі соціальні витрати. Впевненість у цьому висловив прем'єр-міністр Денис Шмигаль. Він прокоментував це питання в ефірі телевізійного марафону "Єдині новини". Судячи з усього,...

Інакше проблем буде багато! Названо бренди машин, які в жодному разі не варто "брати з рук"

неділя, 28 квітень 2024, 7:28

Купівля авто "з рук" може здатися вигідним рішенням, адже воно значно дешевше, ніж нове. Проте, важливо пам'ятати, що вживане авто - це завжди ризик, передають Патріоти України. Є деякі бренди та моделі авто, які мають проблеми з надійністю, тому їх кр...