Донька Олі Полякової захопилася таро та поділилася прогнозами про Олега Винника та Лесю Нікітюк (відео)

Старша донька співачки Олі Полякової, яка неочікувано стала тарологинею, знову погадала у прямому ефірі. Спочатку в 58-ми хвилинному відео Маша розповідала, що чекає у 2023 році на кожен знак зодіаку. Після цього донька Полякової знову гадала на зірок шоубізнесу, передають Патріоти України.

У прямому ефірі Оля просила шанувальників запитувати, що їх цікавить, а Маша, своєю чергою, робила розклад на картах. Одним із запитань було, чи повернеться співак Олег Винник до України з Німеччини. Карти сказали Маші, що приїде музикант назад до країни. "Він повернеться і знову буде сяяти на сцені", - прокоментувала Маша.

Полякова ж, своєю чергою, додала, що Винник вилікується і знову приїде. "Ну звісно ж повернеться. Вилікується та приїде. Все буде добре, приїде до вас ваш Винник", - прокоментувала Оля.

Також прихильники поцікавилися особистим життям ведучої Лесі Нікітюк. Вони запитали, чи вийде вона цьогоріч заміж. Карти сказали Маші, що сім'я та серйозні стосунки у знаменитості однозначно будуть. Однак, чи вийде Леся цьогоріч заміж – невідомо. "Так, скоріш за все! Будуть діти! Буде дуже класний чоловік, дуже сексуальний. Можливо, заміж не вийде, але сильні стосунки будуть. Карта сім'ї випала", - прокоментувала Маша.

Прихильники поставили запитання, яке стосується самої Олі Полякової. Вони запитали, чи поїде співачка на "Євробачення". Виконавиці й самій було цікаво, адже для неї це не закритий гештальт. "Так. Скоріш за все у наступному році", - відповіла Маша.

Мобілізація в Україні: Чи буде кримінальна відповідальність за непроходження ВЛК

субота, 4 травень 2024, 11:30

У Верховній Раді триває робота над законопроєктом № 10379, що передбачає збільшення штрафів за порушення правил військового обліку, передають Патріоти України. Профільний Комітет провів позачергове засідання, опрацював і затвердив таблицю до другого ...

"ПриватБанк" блокує картки: Названо причину, через яку обмежать рахунок будь-кого

субота, 4 травень 2024, 10:28

Клієнтка ПриватБанку поскаржилась на блокування свого рахунку в банку. За її словами, блокування відбувалось після того, як людина, яка робила їй переказ, поскаржилась на шахрайські дії, передають Патріоти України. Про це клієнтка банку написала в спе...