Дощі відступлять, але пощастить не всім: Синоптик дала прогноз до кінця тижня в Україні

У середу, 19 травня, дощі з грозами продовжать заливати практично всю територію країни. Сухо, але хмарно буде тільки в Криму. Про це "Апострофу" повідомила синоптик Наталія Діденко, передають Патріоти України.

У четвер, 20 травня, опади не покинуть територію країни. У цей день прогнозують дощі у всіх регіонах України. Найтепліше буде на сході. Вдень стовпчики термометрів покажуть від 22 до 24 градусів тепла, а вночі очікується від +10 до +12 градусів.

Трохи прохолодніше буде на півдні: вдень тут очікується від 19 до 22 градусів тепла, а в нічний час доби буде +10. На півночі і в центрі, за прогнозами, денні температури повітря встановляться в діапазоні від 17 до 20 градусів вище нуля, а вночі стовпчики термометрів впадуть до 7-10 градусів з позначкою "плюс". Прохолодніше буде на заході: вдень від 15 до 17 градусів тепла, а після заходу сонця 6-8 градусів тепла.

У п'ятницю, 21 травня, очікується аналогічна температурна картина. Ситуація з опадами також не зміниться: синоптики прогнозують короткочасні дощі по всій території країни.

У суботу, 22 травня, дощі нарешті покинуть південь і схід країни. Однак на півночі, заході і в центрі все ще очікуються опади. В цей день на півдні потеплішає до 26-29 градусів тепла, на сході і в центрі до +26, а ось на півночі і заході буде прохолодніше: від 15 до 18 градусів вище нуля.

Такі ж температури очікуються і в неділю, 23 травня, лише з тією різницею, що на заході стане тепліше: стовпчики термометрів піднімуться до +20 градусів. Опади пройдуть на сході, півночі та в центрі, а ось в південних і західних регіонах очікується хмарна, але суха погода.

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...