Дуже сподівалися на похвалу: У виші, де урочисто відкривали туалет, образилися на реакцію мовного омбудсмена

У Державному університеті телекомунікацій неофіційно розкритикували підвищену увагу до урочистого відкриття у переддень 8 березня відремонтованого жіночого туалету, заявивши, що їх навпаки треба похвалити. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на Pavlovsky News.

Один із співробітників Державного університету телекомунікацій, який відзначився пафосним відкриттям жіночого туалету під 8 березня, анонімно поскаржився на реакцію мовного омбудсмена Тараса Кременя.

"Хороший же вчинок... Бачите, у нас пожежна сигналізація проводиться, все потихеньку якось робиться. Ви не були тут 5-7 років тому. Тобто погане ніхто не згадує, а як туалет – так відразу все згадали. Навпаки треба писати - молодці", – заявив неназваний працівник вишу.

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...

Зал підспівував: alyona alyona та Jerry Heil довели до сліз промовистим номером про силу жінок

вівторок, 7 травень 2024, 23:33

У Швеції на сцені міжнародного конкурсу "Євробачення-2024" дует alyona alyona та Jerry Heil приголомшив виконанням пісні Teresa & Maria, передають Патріоти України. Виконавиці вийшли боротися за місце у фіналі під номером п'ять. У цей час зала затамува...