"Динамо" простимулювали повторити люблінський розгром: Тренер "Партизану" заявив про братні стосунки своєї команди з московським ЦСКА і намір показати киянам в Белграді характер

Любитель російської армії та її спортсменів Александр Станоєвич

Головний тренер Партизана напередодні прокоментував матчу-відповіді кваліфікації Ліги чемпіонів проти київського "Динамо" повторив тезу керівників Кремля про спорт поза політикою та братні стосунки з московським ЦСКА, які триватимуть досі.

Водночас він визнав, що після поразки від українського клубу 2:6 у першому матчі, його підопічні не мають шансів на продовження подальшої боротьби, тож клуб з Белграда просто боротиметься у майбутній грі за перемогу з будь-яким рахунком.

"Після невдалого результату в першому матчі ми вийдемо на завтрашню гру з наміром зіграти краще. Ми винні у великій поразці на виїзді, тепер нам потрібно боротися, щоб трохи виправити ситуацію. Будь-який єврокубковий матч важливий для сербського футболу і таблиці коефіцієнтів, тому ми вийдемо з підтрибунного приміщення зарядженими.

Ніколи не знаєш, що може статися, якщо заб'єш швидкий гол, але для нас дуже важливо показати справжній дух і те, як потрібно боротися за чорно-білу футболку.

Я хотів би бачити, як ми граємо набагато краще в атаці. Я не переживаю за нашу лінію захисту. Я хочу, щоб ми були небезпечними, створювали моменти і більше доходили до штрафної суперника. У стартовому складі відбудуться зміни в порівнянні з першим матчем.

"Динамо" – команда високого рівня з чудовими гравцями. Вони ще не стартували у чемпіонаті, тому я очікую, що вони вийдуть в оптимальному складі.

Чесно кажучи, я думаю тільки про свою команду, про те, як нам стати краще. Це наш шанс показати, на що ми наразі здатні на європейській арені.

Я б не хотів коментувати нефутбольні речі. У виїзному матчі у Любліні у нас не було проблем. Я бачив декілька заяв "Динамо", але мені це не цікаво. "Партизан" і наші вболівальники підтримують братні стосунки з московським ЦСКА десятиліттями. Це спорт, і ніщо інше не буде нашою мотивацією у завтрашньому матчі з Динамо", - цитує Станоєвича сайт "Партизана".

У когось зламався прибутковий бізнес: У США ураган виніс на пляж кокаїн на мільйон доларів

середа, 7 серпень 2024, 10:00

В американському штаті Флорида ураган виніс на пляж десятки пакунків з кокаїном. Їх знайшов відпочивальник, якому пакети видалися підозрілими, повідомляє Bild, передають Патріоти України. Поліцейські, що прибули на виклик, виявили у пакунках кокаїн на ...

Тариф на газ в Україні злетять? Скільки доведеться платити за кожен куб та чи збільшать до "ринкової" ціни

середа, 7 серпень 2024, 9:52

В Україні тариф на газ для населення не зміниться щонайменше до кінця квітня 2025-го. За кожен кубометр доведеться платити 7,96 грн. І хоча в "Нафтогазі" й заявляють, що ринкова ціна значно вища, насправді в газовій галузі склалась унікальна для Україн...