Дитина кричала з вікна, що її маму вбили: У Києві стався моторошний злочин (фото, відео)

На 11-му поверсі будинку на вулиці Рогозівська у Дніпровському районі столиці стався страшний злочин - чоловік вбив 34-річну киянку ножем у голову, коли та спала. Про це інформує столична поліція, передають Патріоти України.

Як повідомляється, до правоохоронців зателефонували місцеві мешканці, які повідомили, що з вікна квартири кричить дитина, що вбито її матір. Встановлено, що напередодні співмешканець потерпілої вживав алкоголь та, ймовірно, наркотичні речовини. Вночі, коли дружина спала, фігурант зачинив її 13-річну доньку у сусідній кімнаті та вдарив жінку ножем у голову.

Після цього чоловік забрав з помешкання всі грошові заощадження, мобільні телефони, смарт-годинники, банківські картки та зник.

Зранку, коли доньці вдалось вийти з кімнати, її матір була вже мертва. Оскільки він відібрав у дитини телефон, вона кричала з вікна та кликала людей на допомогу.

За кілька годин оперативники затримали підозрюваного, яким виявився 33-річний уродженець Луганщини. Чоловік був раніше судимий за умисне вбивство, яке скоїв у віці 15-ти років, за що відбув тринадцять років за ґратами.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...