Дитина у тяжкому стані: У Росії підліток із льодорубом напав на школярку (фото, відео)

У вівторок, 28 травня, в Росії у середній школі №4 селища Більшовик міста Вольськ у Саратовській області 15-річний учень сьомого класу напав із льодорубом (за іншою версією сокирою) на шестикласницю, повідомляють Патріоти України.

Так, удар припав у голову дитини. Дівчинку з черепно-мозковою травмою доставили в реанімацію, де прооперували. Вона знаходиться в задовільному стані.

Попередньо встановлено, що підліток підпалив за допомогою пляшки із запальною сумішшю двері навчального закладу, а потім ударив сокирою дівчинку з шостого класу.

Зазначається, що у Вольск направили вертоліт санавіації з лікарями Саратовської обласної дитячої клінічної лікарні з нейрохірургом на борту. Зараз вирішується питання транспортування дівчинки в Саратов.

Поліція вже затримала підлітка, зараз із ним ведеться робота. "Інтерфакс" повідомляє, що хлопець спостерігався у психіатра Свідків інциденту серед дітей не було, зараз усіх учнів відпустили із занять додому.

Додамо, що перед нападом хлопець опублікував у соцмережах відеозвернення: "Я в школі. Мені дуже страшно, але це треба зробити. Щоб про мене не подумали, ніби це не вийшло. Сподіваюся, Дмитро виживе, це мій друг. Сподіваюся, все добре пройде. Всім удачі".

Телеграм-канал Mash повідомляє, що нападником виявивися Данило Пулькін. Його жертвою стала Дар'я Козлова.

Повідомляється, що хлопець ріс без батька – його виховувала лише мама. У березні він лежав у психіатричній лікарні. В школі у нього не було друзів, але конфліктним його не називають – просто одинаком.

На сторінці в Instagram у хлопця всього декілька фото і підпис: "Хочу померти". Також за кілька тижнів до нападу Пулькін замовив у мережі свій портрет – у кріслі, з сокирою в руках і з усмішкою на обличчі. Особливе побажання – написати слово "розчарування" на футболці.



Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...