Дива бувають: Чоловік зірвав джекпот у лотерею, навіть не придбавши квиток

У США власник магазину продав лотерейний білет на 2 млрд доларів, за що отримав 1 млн. Про це повідомляє Fox11, передають Патріоти України.

Раніше лише четверо щасливчиків вигравали в лотерею понад 1 млрд доларів, однак ніхто дотепер не зривав такого джекпоту.

"Сума почала накопичуватися ще від серпня 2022 року, починаючи з 20 млн доларів. Вона продовжувала зростати протягом декількох місяців, поки банк нарешті не було вичерпано в листопаді", — зазначає джерело.

Переможець придбав квиток у магазині Лос-Анджелеса, який належить Джозефу Чахайеду.

Головний переможець може отримати гроші частинами або одноразово — 997,6 млн доларів, а власник крамниці вже отримав винагороду від роздрібних продажів у розмірі 1 млн доларів.

"Я хотів би подякувати всій громаді, що підтримує мене", — сказав власник магазину.

За його словами, він планує поділитися грошима з родиною: дітьми та 11 онуками.

Міждержавна лотерейна асоціація заявила, що ймовірність збігу всіх п’яти чисел і виграшу лотереї Powerball становить 1 до 292,2 млн.

Усі захворювання розбиті на групи: У Міноборони пояснили, як тепер будуть визначати придатність військовозобов’язаних

понеділок, 6 травень 2024, 14:22

Відповідно нових змін до наказу щодо ВЛК при визначенні придатності чи непридатності військовозобов'язаного буде враховуватись не тільки його хвороби, але і порушення функцій організму, до яких призвели ці захворювання, передають Патріоти України. Про ...

Бронювання від мобілізації подовжено для ще однієї категорії військовозобов'язаних: Що варто знати

понеділок, 6 травень 2024, 13:22

Кабінет міністрів подовжив на місяць термін дії відстрочки від призову для працівників "Укрзалізниці". Про це йдеться в постанові уряду № 492 від 3 травня "Деякі питання бронювання військовозобов’язаних працівників залізничного транспорту", передають ...