Епічний конфуз: Прес-служба Зеленського осоромилася з портретом Шевченка, переплутавши його з персонажем картини (фото)

Прес-служба президента України Володимира Зеленського проілюструвала пост на Facebook-сторінці до 207-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка цитатою поета і портретом його роботи. На цю помилку звернув увагу політичний експерт Олександр Хаберін, передають Патріоти України.

У тексті від імені глави держави йдеться про більш глибокий реальний масштаб особистості Шевченка. "Неординарної, яскравої, багатогранної та суттєво ширшої від клішованого хуторянського образу старенького дідуся в кожусі. Тому що Шевченко - це запальна суміш енергії, духу, боротьби, драйву", - йдеться у пості.

Цей текст супроводжується ілюстрацією, яка була сприйнята багатьма, як портрет молодого Тараса Шевченка, що логічно випливало зі змісту святкового поста президента. Однак, як виявилося, на портреті зображено невідомого молодого чоловіка, а Шевченко є тільки автором цієї картини.

Екстренер "Чорноморця" спрогнозував, чи зможуть українці вибачити Тимощуку зраду

субота, 4 травень 2024, 14:04

Колишній головний тренер Кривбаса, Чорноморця та Маріуполя Олександр Бабич висловився щодо Анатолія Тимощука, який залишився в країні-агресора після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. В інтерв'ю "Українському футболу" наставник заявив...

Прийшли "заступитися" за товаришів: На Закарпатті суперечка між ромами й працівниками ТЦК переросла у стрілянину (відео)

субота, 4 травень 2024, 13:28

На Закарпатті сталася стрілянина біля Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) в місті Виноградів. Про це повідомила місцева поліція, передають Патріоти України. Правоохоронці розслідують кримінальне провадження за фактом кон...