"Фортеця Бахмут": "Антитіла" представили кліп, знятий на передовій

Зйомки було погоджено з командуванням сухопутних військ ЗСУ

Український гурт «Антитіла» представив кліп на пісню «Фортеця Бахмут», яка вийшла минулого тижня. Зйомки відео відбувалися на передовій та були погоджені, скоординовані і підтримані командуванням сухопутних військ Збройних Сил України.

«Бахмут став одним із символів цієї війни. І пісня і кліп присвячені всім Збройним силам України і всьому українському народу, який чинить шалений опір російським окупантам», -йдеться у повідомленні гурту.

Ідея кліпу полягає в тому, що снаряди із написаними на них цитатами з пісні, відправляються підрозділом у напрямку ворога і знищують його, в буквальному сенсі, словами.

«Ми довго шукали ідею кліпу. Було багато вартісних, але, на жаль, в умовах війни втілити їх було неможливо. Тож ми обговорювали з друзями альтернативні варіанти, зрештою, основа майбутнього сценарію була запропонована режисером Кадімом Тарасовим. Віктор Скуратовський, Сергій Вусик спільно з музикантами гурту у єдиній творчій команді спільно допрацювали сценарій та втілили його в життя. Синхрони ми знімали вже в Києві, на Льодовому стадіоні[...] Головні герої кліпу зовсім не актори. А справжні воїни окремої артилерійської бригади. Якогось особливого кастингу не було. До останнього моменту, допоки знімальна група не прибула на позиції, ніхто не знав, хто саме буде на них», - розповідає Тарас Тополя.

Бахмут залишається однією з найгарячіших точок фронту. Російські війська посилюють тиск на місто, кидаючи хвилі бойовиків, щоб зламати опір України, та атакуючи лінії постачання кривавою кампанією, спрямованою на забезпечення першої значної перемоги Москви на полі бою за останні місяці.


Джерело

Опублікував: Андрій Савчук

Австралійський боксер порівняв Ломаченка... з Ейнштейном

вівторок, 7 травень 2024, 12:51

Василь Ломаченко все ще залишається сильним боксером, попри свій вік. Так вважає майбутній суперник українця Джордж Камбосос, передають Патріоти України. Австралієць порівняв свого майбутнього суперника по чемпіонському поєдинку з відомим у минулому на...

Суд визнав винним: На Львівщині працівник ТЦК водив авто під наркотиками

вівторок, 7 травень 2024, 12:14

На Львівщині суд визнав працівника районного винним у водінні авто в стані наркотичного сп'яніння. Йому призначили 17 тис. грн штрафу з річною забороною керувати транспортними засобами. Про це повідомляє Zaxid.net, передають Патріоти України. Повідомля...