"Дуже чуттєво": Французький співак присвятив пісню відомому українцю, якого вбили росіяни (відео)

Французький співак Поль Манондіз записав україномовну пісню "Місяць на небі", яку він присвятив всесвітньо відомому українському оперному співаку і добровольцю Василю Сліпаку, якого вбили на Донбасі російські найманці у 2016 році, передають Патріоти України.

"Сьогодні мало б виповнитися 46 років Василю Сліпаку, відомому українському співаку, який полишив кращі оперні сцени Європи, щоб захистити свій рідний дім від російського агресора. До його дня народження французький співак з українською душею Поль Манондіз презентує переспів композиції "Місяць на небі", яку ви усі могли чути, як співає "Міф" (позивний Сліпака на фронті - ред.) на одному з останніх відео на сході України… Саме цей шматочок звучить на самому початку пісні Поля. До мурашок!" - йдеться у описі на Facebook-сторінці спільноти MVUA.

Поль Манондіз вкотре засвідчив, що має українське серце

Додамо, що ця пісня у виконанні француза увійде до його другого україномовного альбому "Місія на небі". Він буде присвячений, каже Поль, "ангелам України – усім нашим героям, що ризикують життям за нашу свободу, які віддають своє життя за ідею незалежної держави – за територію, історію, мову для нових поколінь".

"У назві платівки обіграно назву пісні "Місяць на небі", як метафору щодо загиблих воїнів – ангелів, що, захищаючи Україну, ідуть на небеса… Цю пісню на однім з останніх відео співає, заряджаючи зброю, під звуки ворожої канонади, Герой України Василь Сліпак. "Міф". Легенда. Оперний співак, що покинув блискучу кар'єру у Франції і за позовом серця рушив на схід, захищати Єдину і Неподільну свою Україну. Для альбому я відібрав найкрасивіші і найсимволічніші українські пісні, щоб показати, яка красива, змістовна українська музика і скільки у ній почуттів!" – говорить французький співак.

Українці оцінили нову композицію артиста.

  • Неймовірно! Щиро вам вдячна!
  • Чудово, з надривом.
  • Дуже сильно!
  • Дякую, дуже чуттєво.
  • Є свій шарм і своє обличчя
  • Дякую вам! До сліз!
  • Дуже щиро, чесно і просто неймовірно!

Нагадаємо, що недавно Манондіз взяв участь у різдвяно-новорічному проєкті "Кришталеві візерунки", у рамках якого записав святкову пісню "Я хочу".

Поль Манондіз переспівав хіт Zaz українською

Страсна субота - наймістичніший день Великого посту: Що не можна робити в цей день

субота, 4 травень 2024, 5:00

У Вдень у Велику суботу в Храмі Гробу Господнього в Єрусалимі щороку очікують на сходження Благодатного Вогню, частки котрого.у наші часи швидко розповсюджуються православним світом. За день до Великодня християни східного обряду зустрінуть Велику, або...

Відомий спортсмен, а нині боєць спецпідрозділу СБУ Стаховський назвав головну перевагу росіян і що цьому протиставити

субота, 4 травень 2024, 4:15

Легенда тенісу в Україні Сергій Стаховський служить у лавах СБУ з 2023 року. Бувши на різних ділянках фронту та аналізуючи ситуацію, він сказав, у чому Росія переважає Україну. Про це він розповів в інтерв'ю "РБК-Україна", передають Патріоти України. З...