"Гарячий американець": Індик вдерся до кабінету стоматолога, вчинивши погром. Птах, що славиться поганим характером, побачив у відображенні вікна нахабного суперника

Причина агресії пернатого - шлюбний період.

У каліфорнійському місті Фер-Окс (США) дикий індик вдерся до стоматологічного кабінету та влаштував там погром. Птицю розлютило власне відображення у вікні і він не довго думаючи на нього накинувся. Наразі у пернатих йде шлюбний період і, мабуть, індик вирішив, що перед ним стоїть суперник, і захотів з ним розібратися, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Як пише The Sacramento Bee, під час вторгнення незваного гостя, у приміщенні знаходилася офіс-менеджер Донна Макдоналд. Вона розповіла, що індик прорвався через вікно з подвійним склом у зону для консультацій з клієнтами. На щастя, у кабінеті пацієнтів не було.

Жінка розповіла, що в той момент дуже злякалася, і звук скла прийняла за землетрус. Побачивши величезного індика співробітниця клініки сховалася та подзвонила до служби контролю над тваринами.

Фахівці оперативно приїхали, але впорається з розлюченим індиком було непросто. Він постійно виривався, кричав та продовжував сіяти хаос. В результаті птицю спіймали і випустили назад у дику природу.

За час свого перебування у клініці індик подряпав стіни та зіпсував стоматологічні крісла. Тепер співробітникам доведеться робити ремонт та купувати нове обладнання.

Встигли вчасно: На Франківщині з охопленого вогнем будинку врятували дитину (фото)

четвер, 2 травень 2024, 22:20

В четвер, 2 травня, у житловому будинку в селі Долиняни Івано-Франківського району сталася пожежа. До місця виклику негайно було направлено рятувальників міста Рогатин і добровольців-вогнеборців села Фрага. Полум'я вдалося приборкати, ніхто не постражд...

На щастя, патрульні були поруч: У Києві жінка намагалася стрибнути з Володимирського пішохідного мосту (відео)

четвер, 2 травень 2024, 21:31

У Києві патруль "Муніципальної охорони" попередив спробу самогубства киянки. Про це інформує КМДА, передають Патріоти України. Подія сталася близько 4-ї години ранку в парку "Володимирська гірка". Працівники "Муніципальної охорони" отримали повідомленн...