Готуємо вдома ароматні кекси на сметані: Покроковий рецепт і поради

Ароматні кекси до чаю - чудове частування на будь-який випадок. А найприємніше, що цей десерт можна приготувати досить просто зі звичайнісіньких продуктів. У цьому матеріалі ми поділимося з вами простим рецептом кексів на сметані, з яким впорається будь-який бажаючий, передають Патріоти України.

Отже, для приготування кексів вам знадобляться наступні інгредієнти: сметана (250 г), яйця (3 шт.), цукор (200 г), ванілін (за смаком), борошно (300 г), розпушувач (1 ч. л.), родзинки (за бажанням, 100 г).

Крок 1: Дня початку потрібно змішати сметану, яйця, цукор і ванілін.

Крок 2: Потім змішати борошно і розпушувач і акуратно додати цю суміш до попередніх продуктів.

Крок 3: Всі інгредієнти потрібно ретельно перемішати. За консистенцією тісто має бути як густа сметана. Потім слід додати родзинки.

Крок 4: Налити тісто в формочки. Наливати суміш потрібно приблизно на половину ємності. Якщо формочки багаторазові, попередньо змастити їх рослинною олією і трохи присипати борошном.

Крок 5: Випікати кекси 20 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 6: Готові кекси можна прикрасити цукровою пудрою або тертим шоколадом. І одразу ж подавати до столу.

Тепер "світить" тюрма: Ватник із Одеси підняв російський прапор над Бундестагом за допомогою дрона (відео)

субота, 18 травень 2024, 20:02

Українець, який підтримує російське вторгнення в Україну, 9 травня за допомогою безпілотника підняв прапор РФ над німецьким парламентом. Відео інциденту було поширене у соцмережах, передають Патріоти України. В радіусі близько 5,6 кілометра навколо Бун...

Про мотивацію

субота, 18 травень 2024, 19:54

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...