Гуморист "Кварталу 95" привітав українців із Новим роком (відео)

Актор Студії "Квартал 95", гуморист та пародист Юрій Великий привітав усіх українців з прийдешнім Новим роком 2023, передають Патріоти України.

Під час інтерв'ю з журналістами сайту Великий поділився, що образ нашого президента Володимира Зеленського – один з його найулюбленіших. Тож саме в образі керманича нашої країни Великий звернувся до глядачів:

"Вільний народе незламної країни! Шановні глядачі, читачі, глядачечки, читачечки. Шановні українці. Я хочу привітати всіх вас з прийдешнім Новим роком. Я хочу побажати всім нам миру, нашої скорішої перемоги, а вона обов'язково настане! Я хочу побажати всім здоров'я, терпіння, наснаги, мужності, твердості. Нашим збройним силам – влучності, останнім часом вони дуже дають нам багато приводів для того, щоб ми усміхалися і були в гарному настрої. Один лише Енгельс 2 чого вартує. І, звісно, я хочу побажати всім любові до рідних, близьких, любовідо нашої країни. Все буде добре. Слава ЗСУ! Слава Україні" – сказав в образі Зеленського Великий.

Джерело: ТСН.ua

Пам'ятник вже виготовлено: Одеса відмовила у встановленні погруддя Герою, який підірвав разом із собою Генічеський міст на початку повномасштабного вторгнення (фото)

неділя, 28 квітень 2024, 15:18

Історико-топонімічна комісія при виконавчому комітеті Одеської міської ради відмовила у встановленні погруддя Віталія Скакуна, який на початку повномасштабного вторгнення підірвав разом із собою Генічеський міст, щоб зупинити ворога. Про це повідомив г...

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми

неділя, 28 квітень 2024, 14:18

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми, які забезпечували діяльність проведення азартних ігор та на яких розміщувались ресурси онлайн казино без відповідної ліцензії. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора, передають Патріоти...