І 4-те місце - теж досягнення, але прикро: Україна програла Іспанії у бронзовому фіналі Євро-2022 з футзалу

Нижче третього місця іспанці жодного разу не фінішували. Тож, у разі поразки команда встановила б антирекорд

Україна програла Іспанії у бронзовому фіналі Євро-2022 з футзалу

Україна та Іспанія розпочинали заключний змагальний день на чемпіонаті Європи з футзалу. Перед цим у п'ятницю, 4 лютого, обидві команди програли свої півфінали Росії та Португалії відповідно з рахунком 2:3, зазначають Патріоти України.

Матч проти Іспанії був останньою спробою України виграти перші медалі на чемпіонаті Європи за 19 років. У 2001 та 2003 роках українці здобували срібні нагороди турніру, після чого з Євро-2005 не проходили навіть до півфіналу.

Іспанія ж на Євро-2022 вже повторювала один із найгірших результатів в історії. У 2003 та 2014 роках іспанці ставали бронзовими призерами - нижче третього місця команда жодного разу не фінішувала. Тож, у разі поразки іспанці встановили б антирекорд.

Перший ж тайм матчу Україна - Іспанія закінчився на користь піренейців. Іспанці мали можливість відкрити рахунок ще на початку, проте капітан команди Карлос Ортіс влучив у штангу. А згодом кілька сейвів зробив голкіпер Кирило Ципун.

Українці самі могли відкрити рахунок у першому таймі, проте ані Абакшин, ані Журба не змогли пробити голкіпера Гесуса Герреро. А ось Іспанія все ж відкрила рахунок - Мігель Мелладо пробив точно у дев'ятку воріт збірної України.

Ще до перерви українці зрівняли рахунок: Корсун вивів передачею Чернявського, який відзначився голом. Проте нічийний рахунок тримався менше хвилини: Солано знову вивів уперед команду наприкінці першого тайму.

У другому таймі рахунок тривалий час тримався майже незмінним. Але на 30-й хвилині Іспанія все ж забила третій гол: після розіграшу кутового дальнім ударом вразив Боїс. А через хвилину Адольфо Фернандес вразив пусті ворота України.

Україна мала моменти, щоб скоротити відстань у рахунку і спробувати поборотися за нічию. Але Іспанія у заключний відрізок матчу не пропускала.


"Я був не згоден із політикою своєї країни": Росіянин розповів, чому воює у складі 3-ї штурмової бригади

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:26

Боєць на позивний "Барсік" 2014 року приїхав з Росії та долучився до "Азову", щоб захищати Україну. 2022 року він знову пішов на фронт та воює у складі 3 штурмової бригади. Про це він сказав в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Український ...

Ви будете здивовані! Шкільні хулігани в дорослому віці мають вищу зарплату і більш задоволені життям - результати дослідження

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:52

Дорослі, які у шкільні роки були хуліганами, мають вищу зарплату та більш задоволені своїм життям, ніж ті, хто мав зразкову поведінку. Таких висновків дійшли фахівці Інституту соціальних та економічних дослідників Великої Британії, передають Патріоти У...