"Я б вийшла за вас заміж!": Ніна Матвієнко зізналася у любові до Валерія Залужного, той відповів (відео)

Легендарна українська виконавиця Ніна Матвієнко записала зворушливе відеоповідомлення до головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, повідомляють Патріоти України.

Роликом у ТікТок поділилася донька співачки, Тоня Матвієнко. Ніна Митрофанівна зізналася, що не пропускає виступів Залужного та дуже вдячна йому за все, що він робить для України.

"Любий Валерій Федоровичу, я вас дуже люблю! Я пишаюся вами. Я кожну сторіночку передивляюся, де ви говорите. Я не знаю чому, але ви мені стали дуже близьким. Як би я була трошечки молодшою, я б вийшла за вас заміж! Але я виходжу заміж за вашу любов до батьківщини, за вашу мудрість. За те, що ви любите сьогодні наших хлопців, за те, що ви їм сьогодні допомагаєте. Що ви не тільки тил, а ще й опора нашого сьогодення. Вклоняюся вам! Бережи вас Боженька, і бережи Боженька наших синочків, наших воїнів, і нашу Україну", - сказала у відео Матвієнко.

Залужний просто не зміг проігнорувати таке емоційне та тепле звернення від співачки, тому записав їй відео у відповідь. "Ніно Митрофанівно, мені дуже приємно! Надприємно! Дуже вам дякую за підтримку! Ви - велика молодець, ви для нас приклад. Саме таких, як ви, ми захищаємо! Дуже-дуже вам дякую! Тримайтеся, будь ласка", - відповів співачці генерал.

Ніна Митрофанівна була дуже щаслива отримати таку зворушливу відповідь та навіть обійняла телефон, на якому дивилася відео від головнокомандувача ЗСУ.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...