"Я люблю цю країну, тому я тут": Колишній чоловік Ані Лорак пояснив, чому залишається в Україні

Колишній чоловік української співачки-зрадниці Ані Лорак пояснив, чому вирішив залишитися в Україні під час повномасштабної війни, хоча міг повернутися до рідної Туреччини. Як запевнив Мурат Налчаджиоглу, він не збирається тікати з країни, де жив довгі роки та будував бізнес, як тільки у неї виникли проблеми. Звернення до аудиторії, яку хвилювало питання перебування Налчаджиоглу в охопленій руйнівною війною Україні, бізнесмен записав російською мовою, але наголосив, що вже вчить українську. Відповідне відео з'явилося на сторінці турка в Instagram, передають Патріоти України.

"Мене дуже часто запитують близькі люди, родичі, друзі, а я їм відповідаю: а де я маю бути? У нашій національності, у нашій релігії кажуть так: твоя батьківщина – не де ти народився, а де ти живеш, де ти почуваєш себе вільно, справжньою людиною і живеш із честю. Я почуваюся тут такою людиною", – висловився Налчаджиоглу.

Він зазначив, що щиро любить Україну, тож і в майбутньому планує залишатися тут. "Я люблю цю країну, тому я і тут. Бути тут у добрі часи, а коли щось не добре йде – тікати, їхати – це не мій стиль. Тому я тут і буду тут", – запевнив бізнесмен.

Один із коментаторів під відео вирішив згадати Ані Лорак, яка так і не визнала Росію країною-агресоркою. Користувач написав: "Яка іронія долі. Мурат виявився більшою людиною, ніж його колишня". Налчаджиоглу досить різко відповів на коментар: "Я вас прошу дуже сильно: третю людину не обговорюйте тут".

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...