"Я не готовий": Комаровський прокоментував скандал із його лекціями в Росії

Українцям здалося, що відомий лікар вчиняє аморально, коли на тлі війни і окупації Криму з Донбасом відправляється до країни-агресора.
Євген Комаровський. Фото: Гордон.

Український доктор і телеведучий Євген Комаровський відповів журналістам, які спробували взяти у нього коментар після скандалу, що розгорівся, передають Патріоти України.

Українці в соціальних мережах висловили обурення, що Комаровський вирішив відправитися навесні з лекціями про здоров'я в цілий ряд російських міст. Користувачам здалося, що Комаровський вчиняє аморально, коли на тлі війни і окупації Криму з Донбасом відправляється в Росію. При цьому у відповідь на прохання журналістів прокоментувати скандал він відповів дуже лаконічно. "Я не готовий зараз давати будь-які коментарі", - коротко відповів Комаровський. Таким чином, позиція доктора по відношенню до скандалу так і залишилася неясною.


Джерело: Коментарії

Дуже любив вино, але проблема була не в алкоголізмі: Вчені розповіли, через що міг оглухнути Бетховен

субота, 18 травень 2024, 23:43

Слух видатного композитора Людвіга ван Бетховена почав погіршуватися в молодості, а помер геній повністю глухим. Причини його глухоти залишаються загадкою. Однак, майже через дві сотні років аналіз його волосся показав високий рівень свинцю, миш'яку та...

Рідкісний вид рептилій - на межі зникнення: На Кубі коти взялися винищувати... крокодилів

субота, 18 травень 2024, 23:02

Здичавілі коти вважаються одним із найпроблемніших інвазивних видів, який загрожує тисячам інших видів тварин у дикій природі. Нове підтвердження цьому представили кубинські фахівці, які звинуватили безпритульних кішок у масовому вбивстві дитинчат рідк...