"Я отримую найстрашніші коментарі": Сумська заявила, що її донька, яка живе у РФ, мовчить не просто так (відео)

Останнім часом актриса Ольга Сумська відчуває на собі тиск від хейтерів та колег, які засуджують її старшу доньку Антоніну Паперну. Дівчина вже багато років живе у РФ, народила від російського актора дітей та мовчить про повномасштабну війну в Україні, нагадують Патріоти України.

Сумська розповіла, що їй важко читати повідомлення від хейтерів. Актрисі та її доньці пишуть багато поганих побажань. "Я отримую найстрашніші коментарі, повідомлення... Так само і Тоня... Я не знаю, як вона тримається. Коли вона пересилає мені ці повідомлення, я їх читаю. Бажають найстрашнішого", - зізналася Сумська у коментарі для "ЖВЛ".

Проте актриса підкреслює, що завжди буде на стороні доньки. За словами Сумської, Паперна мовчить нібито "не просто так". "Хто там, той знає, як це важко. Щось сказати, щось написати. Люди зникають, розумієте. Передусім вона мама своїх дітей і вона робить все для того, щоб вони були в безпеці. Вона всім серцем з Україною, вона українка передусім. Так, їй важко сьогодні, але я не мушу виправдовуватись, я не мушу нічого казати", - додала актриса.

За словами Сумської, вона сподівається колись зустрітися з донькою. Актриса вірить, що згодом Паперна знову її обійме. Сумська та її донька не бачилися вже рік. Вона зізнається, що ця тема для неї дуже болюча. Актриса не може стримувати емоції та плаче, коли її запитують про Паперну.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...