Як дізнатися про свою долю, позбутися негативу і загадати бажання на День зимового сонцестояння

За словами астрономів, природний феномен зимового сонцестояння відбувається внаслідок більшого нахилу Землі в порівнянні з Сонцем.

На понеділок, 21 грудня, прийдеться День зимового сонцестояння. Цей особливий день пов'язаний з масою традицій і обрядів, а ще в цей день можна загадувати бажання, яке обов'язково збудеться. За словами астрономів, природний феномен зимового сонцестояння відбувається внаслідок більшого нахилу Землі в порівнянні з Сонцем. Тому після 22 грудня тривалість дня поступово збільшується, а ночі, навпаки, стають коротшими, зазначають Патріоти України.

День зимового сонцестояння 21 грудня 2020 року оточує велика кількість народних прикмет і містичних ритуалів, він є особливою подією, яке обіцяє виконання заповітного бажання. Зауважимо, що найбільш правильним способом загадування бажання буде не разова, а заздалегідь спланована і добре обдумана дія, до якої варто приготуватися заздалегідь.

Як загадати бажання в День зимового сонцестояння

Вам знадобиться ручка і листок паперу, на якому треба чітко сформулювати свою заповітну мрію. Важливо записати її з використанням відповідних правил правопису, тобто, в теперішньому часі, без часток "не" і розмитих визначень. Все повинно бути описано конкретно і однозначно.

Небажано просити Всесвіт про щось надто банальне, наприклад, про несподіване багатство. Краще уявити собі те, що можна купити за ці гроші. Також треба розуміти, чи готова сама людина отримати своє вже здійснене бажання - багато хто на підсвідомому рівні просто не готовий до виконання мрії і навіть боїться цього.

Загадувати бажання потрібно з чіткою уявою і позитивними емоціями від усвідомлення того, що мрія вже втілилася в життя. Лист з бажанням слід зберігати в затишному місці.

Ритуал на виконання бажання в день зимового сонцестояння

Також в ніч на 21 грудня можна провести ритуал на виконання бажання. Для цього вам знадобиться церковна свічка, яку слід запалити. Ритуал треба проводити в повній самоті: необхідно зосередитися, дивлячись на палаючу свічку і уявляти свою здіснену вже мрію.

Важливим при цьому буде не тільки візуалізація самого бажання, але й радісні моменти, які пов'язані з ним. Потім слід вимовити вголос бажання.

Свічку гасити не потрібно, вона повинна догоріти до кінця. Після проведення ритуалу не можна з кимось розмовляти, а треба відразу лягти спати. Не слід багато роздумувати над тим, як має здійсниться бажання, а просто довірити його виконання Всесвіту.

Як позбутися від негативу в День зимового сонцестояння

Щоб розпрощатися з усіма неприємностями і негативними емоціями в році, що минає, треба провести спеціальний ритуал. Для цього знадобиться два аркуша паперу і простий олівець. На одному аркуші слід написати про все погане, що сталося в цьому році. На другому можна описати мрії та сподівання, які повинні втілиться в життя в наступному році.

Перший лист після цього слід спалити, а попіл розвіяти за вітром, подумки уявляючи, що це відходить у минуле все погане. Другий аркуш паперу треба прикріпити біля найбільшого дзеркала в будинку.

Врятувати не вдалося: У Луцьку через отруєння невідомою речовиною помер 2-річний хлопчик

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:30

Правоохоронці розслідують смерть дворічної дитини у Луцьку. Попередньо відомо, що хлопчик помер він отруєння невідомою речовиною, передають Патріоти України. Що відомо про смерть дитини. Так, інформація про смерть 2-річного хлопчика у Луцьку надійшла п...

Залізна завіса закривається: У Росії чиновникам остаточно забороняють виїзд за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:49

У Росії чиновникам остаточно забороняють виїздити за кордон через страх перед витоком державних таємниць. Усі закордонні поїздки чиновників мають бути попередньо узгоджені, і обмеження стосуються не тільки країн, які вважаються недружніми до Росії, але...