Як представницю держави-агресора: Росіянку вигнали з фінської версії вокального шоу "Голос"

Росіянам скрізь нагадують про те, що їм не раді. Наприклад, у фінській версії шоу "Голос" ("The Voice of Finland") вирішили, що не хочуть бачити у себе на проекті представників країни-агресора, передають Патріоти України.

Попри те, що виконавиця пройшла відбір, їй направили лист і повідомили про виключення. "Учасниця відсторонюється від пісенного конкурсу. The Voice of Finland - шоу поза політикою, і таким має залишатися. Учасниця - громадянка держави, яка веде агресивну війну, і незалежно від того, якою була б її поведінка в ході програми, дискусія навколо шоу неминуче була б політизована. На жаль, ми не можемо цього допустити", - цитує телеканал yle повідомлення організаторів.

Сама вокалістка заявила, що такій відповіді була здивована, адже вже давно живе у Фінляндії і підтримує Україну, виступаючи проти кремлівських злочинів. "Я, як і багато російськомовні, що живуть у Фінляндії, ходила на мітинги, підтримувала Україну, допомагала біженцям, висловлювалася однозначно проти війни і путінського режиму, в соцмережах від мене відписувалися люди за мою підтримку українців, – але все це ніякого значення не має. Тобто я громадянка Фінляндії, можу голосувати на президентських виборах – але на сцені співати в ефірі фінського телешоу мені не можна. Це просто знищило мене морально", - поділилася співачка.

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...

До України йде довгоочікуване потепління: Синоптики розповіли, коли температура підвищиться до +20°

четвер, 25 квітень 2024, 10:57

В Україні вже тривалий час утримується холодна та дощова погода. Втім, незабаром в регіонах очікується потепління. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За її словами, наприкінці тижня до України повернеться не тіл...