
Досить купувати магазинні пельмені, гайда готувати їх власноруч! Так, ми знаємо, що не всі господині готують вдома пельмені. Це затратно по часу, та й не всі знають хороший рецепт тіста. Ми підготували для вас рецепт тонкого та еластичного тіста на воді, без яєць, для домашніх пельменів, передають Патріоти України.
Це тісто ідеально підійде для приготування пельменів та вареників. Чим довше тісто відпочиватиме в прохолодному місці, тим кращим і еластичнішим воно буде.
1. Просійте борошно через дрібне сито, щоб не було грудочок. Підготуйте робочу поверхню для замішування тіста та сформуйте у гірці з борошна невеличку ямку.
2. Підігрійте воду, щоб вона була кімнатної температури. Розчиніть у теплій воді сіль та влийте воду в борошно. Починайте замішувати тісто, обережно підгортаючи борошно до середини. Добре вимішайте тісто до однорідної консистенції та залиште постояти в прохолодному місці на 30 хвилин.
3. Тісто готове до розкачування. Смачного!
У громадській організації "Захист Держави. Одеса" заявили, що працівники Одеського ТЦК та СП побили бійця 36-ї окремої бригади морської піхоти, захисника Маріуполя Романа Покидька, який пів року тому був звільнений з російського полону, передають Патрі...
Секретар Васильківської міської ради (Київська область) Богдан Шевчук 10 грудня у Facebook повідомив про те, що голова ради Наталія Баласинович завдала йому травм на робочому місці, які призвели до госпіталізації, передають Патріоти України. "Вимушений...