Досить купувати магазинні пельмені, гайда готувати їх власноруч! Так, ми знаємо, що не всі господині готують вдома пельмені. Це затратно по часу, та й не всі знають хороший рецепт тіста. Ми підготували для вас рецепт тонкого та еластичного тіста на воді, без яєць, для домашніх пельменів, передають Патріоти України.
Це тісто ідеально підійде для приготування пельменів та вареників. Чим довше тісто відпочиватиме в прохолодному місці, тим кращим і еластичнішим воно буде.
1. Просійте борошно через дрібне сито, щоб не було грудочок. Підготуйте робочу поверхню для замішування тіста та сформуйте у гірці з борошна невеличку ямку.
2. Підігрійте воду, щоб вона була кімнатної температури. Розчиніть у теплій воді сіль та влийте воду в борошно. Починайте замішувати тісто, обережно підгортаючи борошно до середини. Добре вимішайте тісто до однорідної консистенції та залиште постояти в прохолодному місці на 30 хвилин.
3. Тісто готове до розкачування. Смачного!
У Координаційному центрі допомоги херсонцям "Вільні разом" в Дніпрі представили унікальну ікону, виконану в техніці чумацького іконопису на сушеній камбалі. Про це повідомили в Управлінні культури, туризму, національностей та релігій Дніпропетровської ...
У Харкові взяли під варту підозрюваного у вбивстві. Чоловік ножем зарізав містянина через... паління, повідомляють Патріоти України. За даними слідства, ввечері 22 липня на вул. Силікатній 37-річний чоловік несподівано підійшов до двох жінок і вирвав у...