
Досить купувати магазинні пельмені, гайда готувати їх власноруч! Так, ми знаємо, що не всі господині готують вдома пельмені. Це затратно по часу, та й не всі знають хороший рецепт тіста. Ми підготували для вас рецепт тонкого та еластичного тіста на воді, без яєць, для домашніх пельменів, передають Патріоти України.
Це тісто ідеально підійде для приготування пельменів та вареників. Чим довше тісто відпочиватиме в прохолодному місці, тим кращим і еластичнішим воно буде.
1. Просійте борошно через дрібне сито, щоб не було грудочок. Підготуйте робочу поверхню для замішування тіста та сформуйте у гірці з борошна невеличку ямку.
2. Підігрійте воду, щоб вона була кімнатної температури. Розчиніть у теплій воді сіль та влийте воду в борошно. Починайте замішувати тісто, обережно підгортаючи борошно до середини. Добре вимішайте тісто до однорідної консистенції та залиште постояти в прохолодному місці на 30 хвилин.
3. Тісто готове до розкачування. Смачного!
Поліція польського Перемишлю затримала двох місцевих жителів віком 21 і 23 років, які зірвали український прапор з будівлі консульства України. Про це пише Укрінформ у середу, 29 жовтня, посилаючись на речницю поліції Кароліну Ковалік, передають Патріо...
Один із найстаріших чоловіків Китаю, якому 111 років, розповів про свої щоденні справи, які дозволяють підтримувати здоровʼя і гарне самопочуття. Про це 27 жовтня розповіло медіа What’s The Jam, передають Патріоти України. Жан Чанчен з китайського сели...