Досить купувати магазинні пельмені, гайда готувати їх власноруч! Так, ми знаємо, що не всі господині готують вдома пельмені. Це затратно по часу, та й не всі знають хороший рецепт тіста. Ми підготували для вас рецепт тонкого та еластичного тіста на воді, без яєць, для домашніх пельменів, передають Патріоти України.
Це тісто ідеально підійде для приготування пельменів та вареників. Чим довше тісто відпочиватиме в прохолодному місці, тим кращим і еластичнішим воно буде.
1. Просійте борошно через дрібне сито, щоб не було грудочок. Підготуйте робочу поверхню для замішування тіста та сформуйте у гірці з борошна невеличку ямку.
2. Підігрійте воду, щоб вона була кімнатної температури. Розчиніть у теплій воді сіль та влийте воду в борошно. Починайте замішувати тісто, обережно підгортаючи борошно до середини. Добре вимішайте тісто до однорідної консистенції та залиште постояти в прохолодному місці на 30 хвилин.
3. Тісто готове до розкачування. Смачного!
Професійний кінолог Гаррет Вінг назвав три породи собак, якими він "ніколи б не володів" через їх розмір, запах і темперамент, передають Патріоти України. Він поділився коротким відео на YouTube-каналі American Standard Dog Training, у якому розповів п...
Зловмисники розробили детальний план, поступова реалізація якого відбувалась під контролем правоохоронців. Про це повідомляє Національна поліція України, передають Патріоти України. Упродовж кількох місяців фігуранти стежили за розпорядком дня та перес...