Досить купувати магазинні пельмені, гайда готувати їх власноруч! Так, ми знаємо, що не всі господині готують вдома пельмені. Це затратно по часу, та й не всі знають хороший рецепт тіста. Ми підготували для вас рецепт тонкого та еластичного тіста на воді, без яєць, для домашніх пельменів, передають Патріоти України.
Це тісто ідеально підійде для приготування пельменів та вареників. Чим довше тісто відпочиватиме в прохолодному місці, тим кращим і еластичнішим воно буде.
1. Просійте борошно через дрібне сито, щоб не було грудочок. Підготуйте робочу поверхню для замішування тіста та сформуйте у гірці з борошна невеличку ямку.
2. Підігрійте воду, щоб вона була кімнатної температури. Розчиніть у теплій воді сіль та влийте воду в борошно. Починайте замішувати тісто, обережно підгортаючи борошно до середини. Добре вимішайте тісто до однорідної консистенції та залиште постояти в прохолодному місці на 30 хвилин.
3. Тісто готове до розкачування. Смачного!
Знову загибель людей в українських громадах. Знову руйнування будинків. Ба більше, рашистам удався і символічний жест - удар по Кабміну. Премʼєр на тлі руїн в урядовій будівлі - це не про героїзм, як намагаються показати владні пабліки. Це про «дограли...
В'єтнамський автовиробник VinFast, який заснував колишній український бізнесмен Фам Нят Вионг, уже відправив у продаж кілька недорогих машин. Однак у деяких із них знайшли серйозну проблему. Про чергову неприємну обставину стало відомо Carscoops, перед...