
Досить купувати магазинні пельмені, гайда готувати їх власноруч! Так, ми знаємо, що не всі господині готують вдома пельмені. Це затратно по часу, та й не всі знають хороший рецепт тіста. Ми підготували для вас рецепт тонкого та еластичного тіста на воді, без яєць, для домашніх пельменів, передають Патріоти України.
Це тісто ідеально підійде для приготування пельменів та вареників. Чим довше тісто відпочиватиме в прохолодному місці, тим кращим і еластичнішим воно буде.
1. Просійте борошно через дрібне сито, щоб не було грудочок. Підготуйте робочу поверхню для замішування тіста та сформуйте у гірці з борошна невеличку ямку.
2. Підігрійте воду, щоб вона була кімнатної температури. Розчиніть у теплій воді сіль та влийте воду в борошно. Починайте замішувати тісто, обережно підгортаючи борошно до середини. Добре вимішайте тісто до однорідної консистенції та залиште постояти в прохолодному місці на 30 хвилин.
3. Тісто готове до розкачування. Смачного!
Під час вимкнення світла у місті Черкаси батьки підсвічували фарами своїх автомобілів спортивний майданчик, щоб діти могли спокійно і при світлі пограти у футбол. Відповідне відео опублікувала користувачка TikTok Repetii_psychologist 21 листопада, пере...
Біля Покровська загинула Марина Воронцова "Лагерта", яка долучилась до підроздлу "Гострі картузи", передають Патріоти України. Марина загинула 20 листопада під час бойової місії. Марина Воронцова волонтерила від початку російсько-української війни, доп...