Яка погода - такі і сани: Новий рік 2021 висміяли влучною фотожабою з Дідом Морозом

Вже за кілька годин українці будуть зустрічати Новий 2021 рік, зібравшись за святковим столом. Однак якщо новорічний настрій допоможуть створити атрибути улюбленого свята, погода за вікном аж ніяк цьому не сприяє, передають Патріоти України.

В Telegram-каналі "Біла Церква - БЕЗ ТАБУ" показали, як до українців добирається Дід Мороз з оленями в умовах різкого потепління.

В той час, коли в Україні 31 грудня фіксують денну температуру на рівні +10 градусів, Дідові Морозу доводиться добиратися з подарунками для українців не на санях, запряжених оленями, а на човні. "Яка зима, такі й сани", - прокоментували в мережі.

"Хохлом називали часто": Легенда львівських Карпат" розповів про період кар'єри в Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 14:30

Колишній гравець збірної України та львівських "Карпат" Ігор Худоб'як розповів про період своєї кар'єри у Росії, передають Патріоти України. "Звичайно, не хотілося їхати зі Львова, але склалася така ситуація в "Карпатах". Тоді у 2013 році всіх футболіс...

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...