"Якби не Путін, була б атомна війна": Віряни УПЦ МП відзначилися скандальними заявами і назвали своїх "героїв" (відео)

Служителі й віряни Української православної церкви Московського патріархату на 20-й місяць війни подовжують розповсюджувати байки про "Путіна-рятівника". Вони запевняють, що якби не вторгнення його армії в Україну, в світі була б "атомна війна", передають Патріоти України.

Ба більше, своїми "героями" прихильники "русского міра" вважають одіозних російських діячів, які в різні часи в той чи інший спосіб принижували українців. "Хлопці, єслі би не Путін, була б атомна війна!" – заявила на камеру жінка з церкви УПЦ МП.Вона додала, що вважає "героями" радянського диктатора Сталіна та російських полководців. До прикладу, Суворова, який у XVIII століття придушував національно-визвольні повстання українців і поляків, а ще Жукова, який у період Другої світової війни та після відзначився мародерством і воєнними злочинами, як і сьогоднішні окупанти з РФ.

Інший представник УПЦ МП висловлював "царство небесне" одіозному російському політику Володимиру ЖириновськомуТакож цей вірянин розповідав про якесь місце в Україні, де нібито були "жорсткі утиски" і "палили бєркута".

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...