Які авто мають найбільший багажник - найкращі варіанти в різних сегментах

Обираючи транспортний засіб, покупці звертають увагу на співвідношення ціни та якості, на надійність та витривалість комплектації. Об’єм багажника також відіграє важливу роль, передають Патріоти України.

Згідно зі статистикою за перше півріччя 2023 року, лідери продажів мають відповідний рівень вантажопідйомності. Видання UK Motor оприлюднило рейтинг найкращих та наймісткіших авто у різних сегментах.

Сегмент А – міські автомобілі

Лідер: Fiat Panda

У топ-25 бестселерів у Європі увійшли лише дві моделі довжиною близько 3,6 метра. Обидві належать до бренду Fiat. Panda вважається одним із найуспішніших і універсальних автомобілів на ринку, але об’єм багажника становить лише 225 літрів, у той час як у конкурентів, таких як Hyundai i10, Kia Picanto та Toyota Aygo X Cross, з аналогічною довжиною він перевищує 250 літрів.

Сегмент B – легкові автомобілі

Лідер: Dacia Sandero

Dacia Sandero посідає друге місце в загальному рейтингу продажів завдяки своїй конкурентоспроможній ціні, а також завдяки об’єму багажника понад 400 літрів.

За румунським автомобілем слідують Renault Clio та Volkswagen Polo, які мають довжину трохи більше 4 метрів і пропонують від 350 до 400 літрів багажного простору.

Сегмент міських позашляховиків

Лідер: Dacia Duster

Габарити Dacia Duster дуже близькі до компактної моделі, хоча за іншими параметрами, наприклад за ціною, він виглядає як міський позашляховик. Те саме стосується Volkswagen T-Roc, який посів третє місце.

Сегмент C – компактний

Лідер: Volkswagen Golf

Серед 25 найпопулярніших автомобілів у Європі на середину 2023 року є лише три моделі у цій категорії. Експерти радять звернути увагу на Volkswagen Golf, який ніколи не був одним із найбільш великих за розміром автомобілів С-сегменту, але в пропорціях він завжди мав хороший вантажний об’єм.

За ним, практично на рівних, йде його "кузен", трохи довший Audi A3 Sportback. Замикає трійку Toyota Corolla.

Сегмент компактних позашляховиків

Лідер: Volkswagen Tiguan

Наступне покоління Tiguan, яке з’явиться у 2024 році, матиме ще більший багажник (до 652 літрів), але на даний момент поточний Tiguan вже є найпросторішим серед компактних позашляховиків. Насправді він має розміри трохи більше 4,5 метрів, але пропонує більше 600 літрів місткості. Наступні в рейтингу – Kia Sportage і Hyundai Tucson.

D-сегмент – седани та універсали

Лідер: Skoda Octavia

Skoda Octavia перейшла в сегмент D також з точки зору внутрішнього простору та простору багажника. Універсал Combi він пропонує чудові 640 літрів вантажного об’єму. Skoda Octavia Combo пропонує на 100 літрів більше, ніж BMW 3 серії, Peugeot 508 SW і Volvo V60.

Середньорозмірний сегмент SUV

Лідер: Tesla Model Y

Найпопулярніший автомобіль у Європі також є єдиним 100% електричним автомобілем у рейтингу. Мова йде про Tesla Model Y. Насправді позашляховик каліфорнійської компанії можна вважати найпросторішим автомобілем у рейтингу, також беручи до уваги великий передній багажник об’ємом 117 літрів, із яким загальний доступний об’єм зростає до 717 літрів.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...