Якщо гості вже на порозі: Смачний домашній торт за 15 хвилин - простий рецепт на всі випадки (відео)

Уявіть ситуацію - ви відпочиваєте вдома, нікого не чекаєте і раптом виявляється, що через 15 хвилин до вас прийдуть гості. А у вас у холодильнику немає нічого, що можна було б подати до чаю. Що ж робити? Бігти в магазин, прикинутися, що нікого немає вдома, або просто приготувати швидкий і смачний торт за 15 хвилин? Ми наполягаємо на третьому варіанті. Патріоти України пропонують до вашої уваги рецепт.

Для приготування швидкого і смачного торта нам знадобляться такі інгредієнти: яйця (2 шт.), борошно (180 г), какао (1 ст. л. з гіркою), молоко (70 мл), цукор (6 ст. л.), рослинне масло (2 ст. л.), розпушувач (1 ч. л.). Крем: сметана (400 г), цукрова пудра (2 ст. л.), банан, шоколад для прикраси.

Крок 1: У мисці змішати яйця, молоко і цукор. Перемішати віночком.

Крок 2: Всипати борошно, какао і розпушувач.

Крок 3: Влити олію і ретельно перемішати. Можна використовувати для цього міксер або занурювальний блендер.

Крок 5: Змастити форму рослинним маслом, вилити в неї тісто і відправити в мікрохвильовку на 5-6 хвилин. Після цього дати майбутньому торту охолонути.

Крок 6: Розрізаємо кекс на 2 коржа і робимо крем. Сметану змішуємо з цукровою пудрою, промазуємо нею коржі, зверху кладемо нарізаний банан і посипаємо тертим шоколадом. Торт готовий!

"Захист України" стосується всіх: У Раді ухвалили законопроєкт, за яким хлопців і дівчат не розподілятимуть

четвер, 25 квітень 2024, 8:30

Депутати Верховної Ради більшістю голосів ухвалили в першому читанні законопроєкт №11092, яким пропонують скасувати розподіл у навчанні дисципліни "Захист України" для хлопців і дівчат. "За" проголосували 291 парламентар, передають Патріоти України. Пр...

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....