"Якщо немає спеціальних окулярів, маска до лампочки": Комаровський розповів, що треба знати про коронавірус

Відомий лікар Євген Комаровський звернувся до українців з інформацією про те, що ніколи не врятує їх від китайського коронавірусу, передають Патріоти України.

"Ніяких ліків, які можна проковтнути і не захворіти, не існує. Коли я вам розповідаю, що фуфломіцін, фуфломерон і фуфлофолінова мазь не працюють, то багатьом спадає на думку думка про те, що щось же я не назвав, значить, це працює. Фуфлобедол і фуфломезол теж не працюють. Не працює нічого. І улюблені ваші цибуля, часник теж не працюють. Так, можна використовувати часник, який буде відганяти від вас людей, оскільки ви будете смердіти. Але часник не може, ось тільки людей він відігнати може, а вірус відігнати не в змозі", - заявив він.

Крім цього знаменитий педіатр зазначив, що коронавірусом можна заразитися через кон'юнктиву ока. "Маска не захищає від зараження. Маски використовуються для того, щоб начепити цю маску на того, хто кашляє, щоб він під час кашлю та чхання не розпилював свою слину, щоб ця слина залишалася на самій масці. Коли маску одягаєте ви, будь-яка людина, то маска миттєво просочується. Ви весь час поправляєте ніс і маєте можливість поширювати через руки інфекцію. Крім цього, для нового коронавірусу це вже доведено - він передається через кон'юнктиву ока. Тому якщо немає спеціальних окулярів, маска до лампочки", - зазначив лікар.

Рідкісний вид рептилій - на межі зникнення: На Кубі коти взялися винищувати... крокодилів

субота, 18 травень 2024, 23:02

Здичавілі коти вважаються одним із найпроблемніших інвазивних видів, який загрожує тисячам інших видів тварин у дикій природі. Нове підтвердження цьому представили кубинські фахівці, які звинуватили безпритульних кішок у масовому вбивстві дитинчат рідк...

Малюк помер в лікарні: На Закарпатті вітчим підпалив 10-річного пасинка (фото)

субота, 18 травень 2024, 22:29

На Закарпатті вітчим підпалив 10-річного пасинка. Хлопчик помер у лікарні. Про це повідомила поліція Закарпатської області, передають Патріоти України. До поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію до лікарні 10-річного хлопчика з села Серне Бере...