Який жахливий біль: ​"Шахтар" на рідному полі зазнав ганебної поразки від "Боруссії" і втратив лідерство в Лізі чемпіонів

Команда Луїша Каштру пропустила шість "сухих" голів на "Олімпійському".

Донецький "Шахтар" розгромно поступився "Боруссії" Менхенгладбах у 3-му турі Ліги чемпіонів. Поєдинок відбувся за порожніх трибун "Олімпійського" у Києві та закінчився з рахунком 6:0 на користь німецької команди.

У першому таймі гості буквально знесли "гірників", забивши чотири "сухі" м’ячі. Початок розгрому поклав Алассан Плеа, вже на 8-й хвилині переправивши м'яч у кут воріт Анатолія Трубіна після передачі від Штефана Лайнера.

На 17-й хвилині німці подвоїли перевагу в рахунку. Крістоф Крамер залишився без опіки і пробив з-за меж штрафного - м'яч рикошетом від Валерія Бондаря опинився в сітці воріт "Шахтаря". Автогол записали на українського захисника.

На 26-й хвилині Плеа оформив дубль, потужним дальнім ударом пославши м'яч у верхній кут. Риску під першою половиною зустрічі підвів Рамі Бенсебаіні, який проштовхнув м’яч у ворота донецького клубу після подачі з кутового.

У другому таймі "Боруссія" добила деморалізованого суперника. На 65-й хвилині німецька команда уп’яте вразила ворота "Шахтаря" - Ларс Штіндль з-за меж штрафного забив чудовим ударом низом у правий кут.

Крапку на 77-й хвилині поставив Плеа - арбітр спочатку зафіксував офсайд, але після підказки відеоасистента зарахував гол та дозволив французькому вінгеру святкувати хет-трик.

Поступившись у цьому матчі, "гірники" (4 очки) віддали "Боруссії" (5) лідерство у турнірній таблиці групи B.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...