"Їб*ть я лох... Йоб*уті, зомбі, бл*". Росіянка, яку вислали з Європи за антиукраїнські провокації, розчарувалася в РФ і тепер закликає всіх нормальних тікати з Мордору (відео)

Антиукраїнська провокаторка закликає росіян їхати з РФ (Колаж NV)

Росіянка Юлія Прохорова, яку після образливих провокацій щодо українців ганебно викинули з Європи, після повернення додому дуже швидко розчарувалася у своїй батьківщині.

Виявилося, що, живучи в комфорті цивілізованих країн і забувши про реалії життя у РФ, бути «патріоткою» набагато простіше, ніж знову опинившись на рідних «болотах».

Спочатку Прохорова обережно нарікала на неможливість заробляти на відеоконтенті, оскільки жодної монетизації на місцевих ресурсах на кшталт Дзен чи Rutube, як, наприклад, на YouTube, немає.

«Я півтора року тому повірила, що щось може змінитися… Їб*ть я лох», — зізналася вона в одному зі своїх роликів.

Тепер же Прохорова впевнена, що надалі в Росії все буде тільки «гірше і гірше», у зв’язку з чим закликає співвітчизників виїжджати з країни, якщо вони хочуть хоч чогось досягти у своєму житті.

«Чесно кажучи, через півтора року я розумію, чому всі, хто здобуває тут освіту, російські громадяни, беруть і виїжджають до США. Тому що всі хочуть нормально жити. Я з ними дуже сильно солідарна», — заявила провокаторка, не приховуючи гіркого жалю з приводу своєї депортації з Німеччини, де вона й тероризувала українських біженців.

У відповідь на це «глибинний народ» порекомендував Прохоровій йти працювати «на завод», що спровокувало у неї справжню істерику.

«Та йдіть нах*й зі своїм заводом, бл*. Не всі готові йти на завод, бл*. Хочеш, іди їб*ш на завод. Що ви, нах*й, цим єб*чим заводом, бл*, усіх заї*али, бл*? У вас що, у мізках тільки три звивини, бл*? Завод, пивас та телевізор дивитися? Йоб*уті, зомбі, бл*», — підсумувала росіянка.


В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...