"Є і там люди, які готові втратити все заради нас": Оля Полякова вирішила захистити "хороших руських"

Українська співачка Оля Полякова висловилася про «хороших руських». В інтерв'ю Ользі Бутко артистка заявила, що українці мають «цінувати» росіян, які відмовилися від усього, аби підтримати Україну. Полякова додала, що, на її думку, «хороші рускіє» існують, передають Патріоти України.

«Є і там люди, які готові втратити все заради нас. І ми маємо це цінувати. Усі ці нападки, що немає „хороших руських“. Я абсолютно впевнена про колективну відповідальність росіян, але коли ми всі кричали „Робіть щось, виходьте на вулиці“… Деякі люди цього не зробили, а інші зробили і втратили все. І ми починаємо розповідати, що „хороших руських“ не буває. Це абсурдно», — каже вона.

Полякова також висловилася про скандальний пост у Instagram, в якому вона закликала президента України Володимира Зеленського дати українське громадянство її подрузі, росіянці Нікі Білоцерківській.

«У мене є подруга, у якої я жила у Франції, Ніка Білоцерківська. Вона першою отримала кримінальну справу, потім розшук, у неї конфіскували все майно в Росії - дві квартири в Москві, будинок у Пітері, всі гроші, з усіх рахунків. Вона знала, на що йшла. Але з перших днів війни вона кричала, що це війна на свою величезну російську аудиторію. І втратила там усе. Я написала емоційний пост у її день народження про українське громадянство і що почалося? Це ненормальна реакція на людину, яка втратила заради правди все! Вона втратила майно та може втратити свободу. Їй загрожує 15 років ув’язнення. І така реакція, зла та агресивна, хочеться просто відвернути голову і в цей бік більше не дивитись. Ми знаємо, як виглядає наш ворог, потрібно на нього спрямувати всю свою злість, а не один на одного», — повідомила співачка.

Полякова також прокоментувала заборону російськомовних пісень та зізналася, що все ще співає свої хіти російською мовою. «Мені дуже шкода моїх пісень, бо їх дуже любить наша країна. І якщо чесно, у своїх концертах я продовжую їх співати. Люди хочуть ходити на хіти. Їм треба почекати, доки мої україномовні пісні стануть хітами та повністю замінять мій репертуар. Але я розумію, що це потрібно. Сьогодні, коли є заборона на російські пісні, я впевнена, що це гарний шанс робити різну українську музику. Щоб тут розвивати свій рок, свій реп. Я абсолютно спокійно до цього ставлюсь і вважаю, що це правильно», — заявила співачка.

Вона пояснила, чому до 2014 року багато українських артистів їздили до Москви будувати кар'єру. «До 2014 року кокошник, який ви бачили, російськомовні пісні… Мені розповідають, що я привозила сюди рускій мір… Ні для кого не секрет, що до 2014 року всі артисти хотіли стати зірками у Росії. Тільки так ти міг повернутись в Україну зіркою і збирати тут зали. Тільки так. У нас є багато прикладів. Ми не мали бізнесу, не мали ринку. Все, що робилося у шоу-бізнесі - робилося у Москві. І я свої кокошники, шльопки, рашн-стайли робила не для українського ринку. Я робила це для Росії, і я мала там успіх. І був би ще більший успіх, якби в 2014 році я не прийняла рішення не їздити більше до Росії, зняти кокошник і надіти на голову корону», — розповіла Полякова.


Справжнє обличчя "рускава міра": В окупаційній армії РФ канібал та маніяк-убивця стали найліпшими друзями

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:00

Канібал та маніяк-вбивця, що воюють в лавах окупаційної армії РФ проти України, познайомилися на фронті і стали найліпшими друзями. Про це повідомляє російське видання Волгоград онлайн. . Російський людоїд Дмитро Малишев 10 років тому вбив знайомого т...

"Людина змінилась": Стаховський сказав, що думає про Усика і його позицію щодо України

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:59

Боксер Олександр Усик дуже змінився за роки повномасштабної війни та розкрився як справжній патріот України. Таку думку в інтерв'ю "РБК-Україна" висловив легендарний екс-тенісист Сергій Стаховський, який зараз захищає нашу країну на фронті, передають ...