Її 30 срібників: MARUV отримала премію MTV EMA як краща... російська співачка, від України номінуватись не схотіла. Деталі церемонії нагородження престижної музичної премії Європи

MARUV

У неділю, 3 листопада, в Севільї відбулася щорічна церемонія вручення престижної премії Європейські музичні нагороди MTV - MTV EMA. Яскраве шоу зібрало безліч знаменитостей. Зокрема, серед почесних гостей були присутні зірка світового футболу Кріштіану Роналду і його наречена Джорджина Родрігес, голландська супермодель Даутцен Крус, іспанська актриса Пас Вега, пуерториканська супермодель Джоан Смоллс і багато інших.
MARUV на червоній доріжці в Севільї

Багатьох українських шанувальників поп-музики, м'яко кажучи, здивував той факт, що в номінації «Кращий російський виконавець» була представлена MARUV. Вона ж і отримала в результаті премію MTV. Співачка особисто приїхала в Севілью за нею.

Беккі Джі (в центрі)

Ведучою церемонії в цьому році була американська поп-зірка Беккі Джі. 22-річна уродженка Каліфорнії (справжнє ім'я Ребекка Марі Гомес) змінила за вечір з десяток нарядів - один сміливіше іншого.
Дуа Липа на сцені

Анвар Хадід і Дуа Липа
Найбільш яскравими виступами на MTV EMA 2019 західна преса назвала номера британської співачки Дуа Липи і американки Холси (справжнє ім'я Ешлі Николетт Франджіпані). Дуа Липа була помічена потім в спеціальній ложі з американським манекенником Анваром Хадід. 20-річний молодий чоловік є рідним братом супермоделей Джіджі і Белли Хадід. Незважаючи на юний вік, Анвар встиг завоювати репутацію одного з головних серцеїдів. У нього були романи з актрисою Ніколою Пельтц і найбільш високооплачуваною моделлю в світі Кендалл Дженнер, яка дружить з його сестрами. Дуа Липа старше Хадида на чотири роки.
В жилах популярної співачки Ніколь Шерзінгер тече філіппінська, українська і гавайська кров
Кріштіану Роналду був в прекрасному настрої
Роналду і його наречена
Рок-група Green Day
Green Day відразу вирішили відсвяткувати перемогу
Номер Холси був названий одним з найяскравіших виступів на церемонії
Володарями MTV EMA 2019 головних категоріях в результаті стали Холси (кращий поп-виконавець і кращий look), Тейлор Свіфт (кращий американський виконавець і кращий відеокліп ME!), Шон Мендес (кращий виконавець), Біллі Айлиш (найкраща пісня - bad guy та кращий дебют), група Green Day (кращий рок-виконавець), Нікі Мінаж (кращий хіп-хоп виконавець).

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...