"Його не стало, коли мені було 2,5 роки": Анатолій Анатоліч розповів, як вбили його тата

Телеведучий та інтерв'юер Анатолій Анатоліч поділився сумною історією.Зокрема, знаменитість ріс без батька. Рідної людини не стало, коли Анатоліч був зовсім маленьким. Тата майбутньому ведучому замінили мама та бабусі, передають Патріоти України.

"Я виріс без батька. Його не стало, коли мені було 2,5 років. Трохи більше Ніла. Жодних геройських історій про тата-космонавта. Кривий Ріг. Погана компанія. Ножове поранення. Чи не вистачало мені тата? Намагаюсь щось таке пригадати, але не можу. У мене була мама Люся, бабуся Валя, прабабуся Сіма", - поділися знаменитість.

Анатоліч зізнався, що він не відчував потреби в батьку. Йому чудово жилося з бабусями та мамою. Він переконаний, що вони зуміли дати йому гідне виховання, і він виріс хорошою людиною.

"От хотів би написати, що мені було погано, але не можу. У мене були бабусі і мама. З ними було класно. Чи був би я іншим, якби зі мною під час мого дорослішання був батько? Сто відсотків. Але як би це на мене вплинуло, сказати не можу. Тобто я виріс непоганим чуваком, без участі тата", - зазначив ведучий.

Тож Анатоліч задумався над тим, а чи дійсно роль батька у житті дитини важлива. Щоправда, шоумен намагається відганяти від себе такі тривожні думки, адже хоче бути потрібним своїм трьох дітям.

"Так може роль батька переоцінена, питаю я себе і сам жену від себе ці думки. Не хочу думати що це так. Хочу бути важливим і дати своїм якомога більше", - наголосив ведучий.

"Я тебе зараз й*бну, сєпарська гнидо": У Києві вчитель погрожував учню-переселенцю, розгорівся скандал

понеділок, 6 травень 2024, 16:56

У Києві, у школі №37, що у Голосіївському районі, стався конфлікт між вчителем фізкультури та учнем. Відео конфлікту опублікували у Telegram-каналі "БАТЬКИ SOS", передають Патріоти України. На кадрах чути, як вчитель погрожує учню та обзиває його "сєп...

Мешканців закликали закрити вікна: У Кропивницькому спалахнула пожежа на "Хімрезерві", є жертва

понеділок, 6 травень 2024, 16:44

У Кропивницькому 6 травня спалахнула пожежа на підприємстві "Хімрезерв". На місці працюють рятувальники і наразі відомо про одного загиблого. Про це повідомили голова Кіровоградської ОВА Андрій Райкович та ДСНС, передають Патріоти України. Як заявили в...