Йому було лише 28: Помер молодий український футболіст

Колишній гравець криворізького ФК "Гірник" 28-річний Сергій Довбун трагічно пішов із життя. Про це сьогодні повідомили в прес-службі команди, повідомляють Патріоти України.

За ФК "Гірник" футболіст грав протягом двох років - з 2012 по 2014 рік. Провів 50 матчів і відзначився трьома забитими голами.

8 березня Сергій Довбун відсвяткував своє 28-річчя. Про причини загибелі футболіста поки не повідомляється.

"Сергій був світлою людиною, справжнім професіоналом, а його усмішка назавжди залишиться у пам'яті кожного з нас. ФК "Гірник" висловлює свої глибокі співчуття рідним та близьким Сергія. Світла пам'ять", - написали на сайті футбольного клубу.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...