"Йому нас**ти на нас з вами, тисячі смертей, мільйони переселенців. Він виїхав із окупованого Донецька, а потім поїхав працювати у РФ", - Притула про Луческу

Мірча Луческу також раніше часто критикував українських гравців і чемпіонат.

Сергій Притула. Фото: соцмережі.

Телеведучий і амбасадор збірної України Сергій Притула прокоментував призначення Мірчі Луческу головним тренером "Динамо", повідомляють Патріоти України.

"Луческу - той самий колишній тренер "Шахтаря" і російського "Зеніта", який розповідав, що не стежить за УПЛ, оскільки там залишилася одна команда. І який говорив, що йому не по-пацанськи очолювати "Динамо".

Хочу поговорити про Луческу як про зневажливу людину. Я це бачив як уболівальник щодня, поки він був в Україні і навіть за її межами. Він постійно критикував українських гравців і чемпіонат. Йому все було не так, погано, він виливав тонни лайна на Україну і навіть на людей, які для нас ікони. Зокрема - на Валерія Лобановського.

Але він не просто зневажав Україну, паралельним курсом він дуже любив Росію, хвалив і чекав, коли Росія буде в Україні. Свого часу він виїхав з "Шахтарем" із Донецька, тому що його окупували росіяни. І що він зробив? Поїхав працювати в Росію.

Йому нас**ти на нас з вами, тисячі смертей, мільйони переселенців, він плювати хотів на нашу біль і страждання, історію, адже для нього це все - Радянський Союз. Тепер містер "Яка різниця" приїхав до столиці України тренувати "Динамо".

З таким же успіхом, якби не помер, можна було б і Кобзона поставити на тренерську посаду. Він же теж вважав, що це все Радянський Союз. Після цього назвати призначення Луческу плювком в історію і дух столичного клубу, плювком в обличчя уболівальників - це буде значним применшенням.

Але це тренер з великим динамівським серцем, адже він тренував "Динамо" Бухарест. Проблема не в Луческу, а в тому, що Київ 30 років не має свого футбольного клубу. Клуб є у братів Суркісів і Медведчука, вони крутять ним, як хочуть", - сказав Притула.

Війна не завада? Французькі ЗМІ повідомили про запрошення Росії на річницю висадки союзників у Нормандії

вівторок, 16 квітень 2024, 16:30

Міжнародна церемонія на честь 80-річчя висадки союзників у Нормандії відбудеться 6 червня. Володимира Путіна там точно не буде, але не виключена присутність кремлівської делегації, передають Патріоти України. За інформацією Europe 1, Росія буде добре п...

Оце так: У Польщі викинуть тонни українського морозива

вівторок, 16 квітень 2024, 16:22

Польські інспектори заборонили продаж у країні партії понад 7 тонн морозива, яке раніше завезли з України. До якості товару в поляків питань не було – їх не влаштувало маркування, передають Патріоти України. Про відповідне рішення повідомили у мікробло...