Італійський тенор Андреа Бочеллі став хазяїном пораненого песика, якого врятували на Харківщині (відео)

Пса Джека, якого знайшли у звільненому ЗСУ місті Куп’янську, взяла до себе родина відомого італійського тенора Андреа Бочеллі. Тварину забрали Андреа та його син Амос. Про це розповів депутат Київської міської ради Олесь Маляревич, який знайшов пса разом з тероборонівцем Юрієм Федоренком, передають Патріоти України.

Собака опинився в окупації, де майже втратив слух внаслідок вибухів та отримав невелике осколкове поранення на спині. Олесь Маляревич розповів про пса американському другу Амеду та брату, який живе за кордоном.

"Вони періодично відвідують нас та активно підтримують в різних військових питаннях. Я попросив захопити з собою мішечок корму для Джека. Через декілька днів відбулась доленосна зустріч Джека з Амедом, де він одразу запропонував знайти Джеку новий безпечний дім і знайшов", – розповідає депутат.

Собаку привезли до Києва на мікроавтобусі. Також тварині зробили операцію з видалення уламку. Зі столиці чотирилапого завдяки волонтерам відправили в Італію, де його зустріла нова сім’я, а саме Андреа та його дружина.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...