Із ножем у руці вимагала гроші: У Києві озброєна жінка влаштувала груповий наліт на квартиру матері

Здобиччю учасників розбійного нападу стало близько 10 тисяч гривень і ключі від автомобіля сина господарки квартири.

У Деснянському районі Києва стався розбійний напад, під час якого побили літню жінку і змусили віддати гроші, передають Патріоти України.

Як стало відомо OBOZREVATEL із власних джерел, це сталося в одному з будинків на вул. Лісківській. Увечері 1 листопада в квартиру на 16 поверсі увірвалися троє злочинців – жінка і двоє чоловіків.

Вони побили господарку квартири, 70-річну жінку. А її рідна дочка з ножем у руці вимагала від матері віддати всі гроші. Злочинниці, за даними джерела, 41 рік.

Розбійний напад стався на вул. Лісківській у Києві.

Здобиччю учасників розбійного нападу стало близько 10 тисяч гривень і ключі від автомобіля сина господарки квартири (молодшого брата нападниці). Потім злочинці викрали автомобіль Chery Eastar, однак правоохоронці вже повернули його власнику.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 187 (розбій) КК України. Зараз поліцейські продовжують розшук злочинців. У разі затримання їм загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Злочинці увірвалися в квартиру жінки на 16-му поверсі

"Потрібно все повністю змінювати": Командувач Нацгвардії пояснив, чому треба мобілізація

вівторок, 23 квітень 2024, 17:50

У Національній гвардії України критично не вистачає особового складу через тривалу війну з російськими окупантами. Про це заявив командувач НГУ Олександр Півненко в інтерв'ю виданню LIGA.net, передають Патріоти України. "Не буде мобілізації - не буде р...

Одна з країн Європи хоче радикально змінити правила для українських біженців: Чого чекати

вівторок, 23 квітень 2024, 17:23

У Норвегії пропонують продовжити колективний захист для українців із 3 до 5 років, що дасть уряду та парламенту Норвегії більше часу та можливостей для вирішення ситуації із українськими біженцями. Також розглядається можливість видачі звичайних дозвол...