Із особливої тканини: Презентували нову форму збірної України з футболу (фото)

Тканина, з якої виготовлено форму, має технологію захисту від поту DRY MX й забезпечує гравцям відчуття сухості та комфорту, а також запобігає переохолодженню після тренувань.​

Українська асоціація футболу показала нову футбольну форму збірної України. Про це повідомили у прес-службі асоціації, передають Патріоти України.

Основним кольором домашнього комплекту збірної залишився жовтий, з виділеними синіми деталями. Також на передній частині є візерунок, навіяний традиціями української вишивки. Основним кольором виїзного комплекту буде синій із жовтими деталями.

Особливості дизайну

Для домашнього комплекту в якості основного використовується жовтий колір, деталі виділено синім. Цей дизайн включає останні інновації: новий дизайн із сублімаційним друком у передній частині футболки, що має темний відтінок, навіяний традиціями української вишивки. Основним кольором виїзного комплекту форми, навпаки, буде синій із жовтими деталями.

Міцні шви, сітчаста тканина з боків із використанням інноваційної технології DRY MX для контролю вологості тіла — ці деталі лише підкреслюють особливе ставлення виробника до якості нового екіпірування, в якому гратиме збірна України.

Технічні особливості

Ігрові футболки виготовлені з поліестеру, мають гарну якість та еластичність. Окрім цього, вони мають відмінну зносостійкість. Тканина, з якої виготовлено форму, має технологію захисту від поту DRY MX й забезпечує гравцям відчуття сухості та комфорту, а також запобігає переохолодженню після тренувань.

"Потрібно все повністю змінювати": Командувач Нацгвардії пояснив, чому треба мобілізація

вівторок, 23 квітень 2024, 17:50

У Національній гвардії України критично не вистачає особового складу через тривалу війну з російськими окупантами. Про це заявив командувач НГУ Олександр Півненко в інтерв'ю виданню LIGA.net, передають Патріоти України. "Не буде мобілізації - не буде р...

Одна з країн Європи хоче радикально змінити правила для українських біженців: Чого чекати

вівторок, 23 квітень 2024, 17:23

У Норвегії пропонують продовжити колективний захист для українців із 3 до 5 років, що дасть уряду та парламенту Норвегії більше часу та можливостей для вирішення ситуації із українськими біженцями. Також розглядається можливість видачі звичайних дозвол...