Карасів можна ловити руками: У мережі показали моторошні наслідки сильних злив в Україні (відео)

В Україні вже понад тиждень тривають сильні зливи в різних регіонах країни. Затоплені вулиці, домогосподарства, дороги. На вихідних від бурхливої стихії постраждали Дніпро і Буковина, передають Патріоти України.

Відео з моторошними наслідками негоди мешканці викладають у соціальних мережах. У Дніпрі затоплено більше сотні будинків і домогосподарств, у Чернівецькій області понад 150. Що відбувається в регіонах - читайте в матеріалі нижче.

У ДСНС розповіли, що затоплено 23 приватних будинки та 102 домогосподарства – в Амур-Нижньодніпровському та Індустріальному районах. Тривають роботи з відкачування води.

Як показали на відео, в парку Глоби рибу можна ловити вже просто руками, а частина доріг водою просто змило.

Схожа ситуація і на Буковині. У Чернівецькій області затоплено 80 будинків у 8 населених пунктах, пошкоджено 30 км доріг, 9 мостів. В цілому стихія вдарила майже по 30 населених пунктах області. Без світла залишилися жителі кількох сіл. Рятувальники роблять все можливе, щоб ліквідувати наслідки негоди.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...