"Кароліно, досить п*здіти": Лорак після скасування концертів у РФ назвала себе українською співачкою

Протягом тривалого часу Українка Ані Лорак мовчала про війну на території своєї країни, але її позиція була зрозуміла - вона продовжувала працювати в Росії, спонсоруючи країну-агресора, зазначають Патріоти України.

Нещодавно з'явилася інформація про те, що артистка нібито планує пожертвувати на ЗСУ гроші зі своїх майбутніх концертів в РФ. Росіянам це не дуже сподобалося, тому її тур швидко скасували.

Щоб не втрачати заробіток і хоч якусь аудиторію, Лорак написала цілий пост з виправданнями. Там вона назвала себе українською співачкою: "Як ви знаєте, я - українська співачка, і я пишаюся своєю спадщиною і культурою. Я ділилася своєю творчістю в Україні протягом довгих років, в тому числі представляла свою країну на "Євробаченні" і посіла друге місце. Однак, з початку конфлікту між Росією і Україною я опинилася в центрі уваги безлічі пліток без будь-яких фактів".

Лорак пояснила, що в 2014 році деякі політичні діячі в Україні, імена яких вона не назвала, нібито хотіли використовувати її в особистих цілях, з чим та була категорично не згодна. "В результаті я опинилася в дуже незручній ситуації і зіткнулася з негативними наслідками у своєму житті, про які знає тільки моє найближче оточення. Мені надали лише два варіанти: "Або ти граєш у нашу гру, роблячи те, що ми тобі говоримо, або ти не будеш співати в цій країні".

Ультиматум уряду моєї власної країни, що притиснув мене до стіни, став тим переломним моментом, який підштовхнув мене до переїзду в Росію, де я була прийнята і продовжувала рости як артист, отримуючи визнання по всьому світу. Попри все Україна завжди в моєму серці", - висловилася знаменитість.

Вона також виправдалася за своє мовчання і спростувала чутки про те, що фінансово підтримує армію - переконує, що жертвує кошти тільки на гуманітарні потреби. "Я розумію, що за моє мовчання протягом останнього року мене критикували, і усвідомлюю, що це рішення може бути трактовано по-різному. Я ніколи не хотіла нікого образити або зачепити, і якщо це сталося, я приношу свої вибачення. Я також хочу сказати, що я ніколи не надавала військової допомоги, що бездоказово стверджують деякі ЗМІ та політичні діячі. Тому що я можу допомагати тільки в рамках гуманітарної місії, чим і займалася все життя", - додала Ані Лорак.

Коментатори такої спроби реабілітуватися в очах вже хоч якихось слухачів не оцінили.

Реакція соцмереж

  • "Кароліна, досить п*здіти. Обрала Росію, живи з цим. Ти доросла жінка. Прийняла рішення, зізнайся в цьому і все. Раніше я вірила в твої казки, шкодувала, але 24.02.2022 показало тебе у всій красі"
  • "Як можна співати для тих, хто вбиває твій народ?"
  • "Про все і ні про що. Перевзувається в повітрі"
  • "Називай все своїми іменами! Так і говори, що обрала Росію!".

"Хлопців міняти ніким!”: Боєць "Азову", який служить попри втрачену кінцівку, розповів про критичну ситуацію у війську

неділя, 28 квітень 2024, 13:43

Зараз охочих йти до Збройних Сил України, ставати на захист зовсім немає. Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Про це боєць 12-ї бригади НГУ “Азов” на позивний “Ніко” розповів в ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA. Він...

Ілон Маск здійснив неоголошений візит до Китаю

неділя, 28 квітень 2024, 13:14

Генеральний директор Tesla Inc Ілон Маск здійснив неоголошену поїздку до Китаю для перемовин щодо розгортання свого програмного забезпечення для безпілотного керування автомобілями. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. За даними дже...