Харчувався їжею не для людей: Чоловіка-"гурмана" підвело за кордоном незнання мови

Хлопцю було складно відмовитися від "японського печива".

Емігрант два місяці вечеряв їжею, яка не призначена для людини, і зробив тільки один висновок: перед переїздом до Японії потрібно в першу чергу вивчити мову. Про це повідомляє видання medialeaks, передають Патріоти України.

Користувач сайту Reddit з ніком SNIHON розповів, як йому довелося познайомитися з японською кухнею. Він почав з того, що зізнався у своїй поганій підготовці до еміграції в Країну сонця, що сходить. "Коли я вперше приїхав, точніше, переїхав до Японії, мої знання японської мови були жахливі, тому я використовував Google Translate навіть в продуктовому магазині", - написав хлопець.

Самим нагальним питанням для SNIHON в першу чергу стала їжа, і, щоб не шокувати місцевих жителів своїми уявленнями про традиційну кулінарію, хлопець вирішив справлятися силою інтернету. "Я шукав снеки і побачив фото невеликої пачки закусок, схожих на рисові крекери. На ній було зображення сиру і риби, я подумав, що це просто унікальне японське поєднання. Я перевірив назву печива через перекладач і отримав щось на кшталт "Здоровий сир" . Я купив, спробував, і мені дуже сподобалося. З тих пір я їв по дві пачки в тиждень і насолоджувався життям", - пише хлопець.

Печиво, яке їв хлопець

Цілком задоволений собою, хлопець не шукав інші снеки, вважаючи, що знайшов ідеальний смак, але його ідилію зруйнувала подруга. "Одного разу моя японська подруга прийшла подивитися фільм, і я запропонував їй перекусити. Вона подивилася на пакет і запитала: "У тебе є кіт?" Я сказав, що немає", - написав він.

Ось тут-то SNIHON чекало одкровення, адже протягом двох місяців він, як з'ясувалося, харчувався тим, що не призначене для людини. "Вона почала пояснювати, що моя улюблена закуска робиться для кішок. Я був здивований, я сказав їй, що вони такі смачні. Вона довго сміялася, потім спробувала їх і погодилася, що вони досить смачні, але сказала, що я можу захворіти, якщо буду продовжувати їх їсти. Я перестав їх їсти? Ні, не відразу, поки я не знайшов людську альтернативу. П.С. Це було складно", - розповів хлопець.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...