Вчені визначили, який алкоголь після вживання, а часто - надмірного, викликає найсильніше похмілля. Дослідники кажуть, що на токсичність спиртного впливає не його "градус", а колір, передають Патріоти України.
Так, ціла група західних вчених проводила експерименти, в результаті яких виявила зв'язок між забарвленням алкоголю і негативними наслідками на ранок.
Виявилося, чим інтенсивніше забарвлений напій, тим сильніше відреагує на нього організм через кілька годин після вживання. І причина криється в різних домішках, які надають алкогольним напоям колір і смак і є токсичними.
Відповідно, чим більш виражено пофарбований напій у келиху, тим яскравіше ви це відчуєте з часом. Самим похмільним вони назвали віскі, на другому місці темний ром, далі - бурбон, червоне вино і бренді.
В окрему групу також виділили різні коктейлі, які є гримучою сумішшю різних сортів алкогольних і безалкогольних напоїв. Вчені не радять зловживати і пивом. Хоча напій і не вважається дуже небезпечним - випити його можна більше, ніж іншого алкоголю. Це може стати причиною зневоднення організму
У Калуському районі Івано-Франківської області чоловік погрожував поліцейському сокирою під час спільного рейду працівників поліції та територіального центру комплектування. У зв'язку з цим інцидентом на Прикарпатті розпочали кримінальне провадження. П...
Педагоги, що працюють у приватних школах, мають право на відстрочку від мобілізації, як і їхні колеги з державних шкіл. Адже форма фінансування навчального закладу, згідно з чинним законодавством, не впливає на можливість отримання відстрочки викладача...