
Вчені визначили, який алкоголь після вживання, а часто - надмірного, викликає найсильніше похмілля. Дослідники кажуть, що на токсичність спиртного впливає не його "градус", а колір, передають Патріоти України.
Так, ціла група західних вчених проводила експерименти, в результаті яких виявила зв'язок між забарвленням алкоголю і негативними наслідками на ранок.
Виявилося, чим інтенсивніше забарвлений напій, тим сильніше відреагує на нього організм через кілька годин після вживання. І причина криється в різних домішках, які надають алкогольним напоям колір і смак і є токсичними.
Відповідно, чим більш виражено пофарбований напій у келиху, тим яскравіше ви це відчуєте з часом. Самим похмільним вони назвали віскі, на другому місці темний ром, далі - бурбон, червоне вино і бренді.
В окрему групу також виділили різні коктейлі, які є гримучою сумішшю різних сортів алкогольних і безалкогольних напоїв. Вчені не радять зловживати і пивом. Хоча напій і не вважається дуже небезпечним - випити його можна більше, ніж іншого алкоголю. Це може стати причиною зневоднення організму
Викликані війною і санкціями проблеми у російській економіці призвели до того, що росіяни почали менше їсти навіть базові продукти тепер для більшості обмежена розкіш. Про це у неділю, 2 листопада, повідомив Центр протидії дезінформації (ЦПД), передают...
Погода в Україні у перший тиждень листопада буде теплою та комфортною. Середні показники температури повітря виявляться суттєво вищими за кліматичну норму. Про це повідомив синоптик Ігор Кібальчич, передають Патріоти України. . За його словами, протяг...