Хіти тижня. Агенти Х**ла перестарались? РосЗМІ вибухнули новиною про вбивство Цемаха

Російський пропагандистський ресурс RT опублікував новину про вбивство фігуранта розслідування катастрофи малазійського лайнера МН-17 на Донбасі Володимира Цемаха, передають Патріоти України.

Публікація про смерть бойовика з'явилася на сайті RT, але через деякий час була видалена. ЗМІ опублікувало скріншоти нібито зламаного листування родичів Цемаха.

З листування випливає, що Цемах поїхав в Москву по справах 26 січня 2020 року, після чого зв'язок з ним був втрачений. Новина була доступна на сайті протягом приблизно п'яти хвилин, після чого вона була видалена.

Дуже любив вино, але проблема була не в алкоголізмі: Вчені розповіли, через що міг оглухнути Бетховен

субота, 18 травень 2024, 23:43

Слух видатного композитора Людвіга ван Бетховена почав погіршуватися в молодості, а помер геній повністю глухим. Причини його глухоти залишаються загадкою. Однак, майже через дві сотні років аналіз його волосся показав високий рівень свинцю, миш'яку та...

Рідкісний вид рептилій - на межі зникнення: На Кубі коти взялися винищувати... крокодилів

субота, 18 травень 2024, 23:02

Здичавілі коти вважаються одним із найпроблемніших інвазивних видів, який загрожує тисячам інших видів тварин у дикій природі. Нове підтвердження цьому представили кубинські фахівці, які звинуватили безпритульних кішок у масовому вбивстві дитинчат рідк...