Хіти тижня. "Беру Юзика!": У мережі спливло відео, як Зеленський читає повістку в армію

У коментарях до відео багато користувачів мережі висловили обурення жартом нинішнього президента.

Володимир Зеленський. Фото: скріншот з відео.

У мережі з'явилося відео, на якому майбутній президент України Володимир Зеленський у компанії колег зі студії "Квартал 95" і військових зачитує свою повістку в армію. Ролик з'явився 27 жовтня на YouTube-каналі TheTerminatorT-800-101- і пізніше був видалений, передають Патріоти України.

Однак, користувачі мережі встигли його перезалити. На відеозаписі, найімовірніше, зробленому під час однієї з поїздок "Кварталу" в зону АТО в 2014 році, Зеленський зачитав уголос текст із аркуша А4.

"Читаю: повістка... Нормально! Громадянин Володимир Зеленський, ви підлягаєте призову на військову службу за мобілізацією негайно. У зв'язку із призовом ви маєте право вибрати для проходження служби "будь-який" підрозділ", – процитував актор.

"23-й батальйон!" – вигукнув хтось із військових.

"Я із задоволенням... Я беру в підрозділ Юзика", – відповів він під сміх присутніх.

Зазначимо, у коментарях до відео багато користувачів мережі висловили обурення жартом нинішнього президента. Втім, коментатори також підкреслили, що повістка, очевидно, не була справжньою.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...