Вчені проаналізували вплив популярних продуктів на ризик виникнення серцево-судинних захворювань.
У тому числі дослідниками вивчався зв'язок між щоденним споживанням яєць та ризиком розвитку захворювань серця, повідомляють Патріоти України із посиланням на CNN.
Це дозволило їм точно визначити безпечну для серця норму (один день). "Вживання одного яйця на день не пов'язане з підвищеним ризиком серцево-судинних захворювань", - зазначили вчені. Раніше американські вчені з'ясували, що часте вживання яєць збільшує ризик розвитку хвороб серцево-судинної системи та підвищує ризик передчасної смерті.
З 1 березня проіндексують пенсії практично для всіх українців на заслуженому відпочинку. У проекті бюджету ПФУ передбачено індексацію на рівні 10%, при цьому за останніми підрахунками експертів вона може становити понад 11%. Про це йдеться у матеріалі ...
Українці, які отримують субсидію на оплату послуг ЖКГ, також можуть оформити допомогу на придбання твердого палива, зокрема, дров. Однак лише за певних умов – наприклад, якщо для обігріву житла використовується саме таке паливо. Тобто, за відсутності ц...