
Вчені проаналізували вплив популярних продуктів на ризик виникнення серцево-судинних захворювань.
У тому числі дослідниками вивчався зв'язок між щоденним споживанням яєць та ризиком розвитку захворювань серця, повідомляють Патріоти України із посиланням на CNN.
Це дозволило їм точно визначити безпечну для серця норму (один день). "Вживання одного яйця на день не пов'язане з підвищеним ризиком серцево-судинних захворювань", - зазначили вчені. Раніше американські вчені з'ясували, що часте вживання яєць збільшує ризик розвитку хвороб серцево-судинної системи та підвищує ризик передчасної смерті.
Більшість українців, які знайшли прихисток у Польщі, не отримують соціальних виплат і повністю забезпечують себе самостійно. За даними Ukrinform, 78% переселенців уже працюють і генерують близько 2,7% ВВП Польщі, сплачуючи 450 млн доларів податків щорі...
У вересні 2025 року країни Європейського Союзу (ЄС) надали тимчасовий захист 79 525 українським біженцям, а в жовтні ще 74 175, що стало найвищими місячними показниками року. Найбільше українців із тимчасовим захистом перебуває в Німеччині (1 229 960 о...