Вчені проаналізували вплив популярних продуктів на ризик виникнення серцево-судинних захворювань.
У тому числі дослідниками вивчався зв'язок між щоденним споживанням яєць та ризиком розвитку захворювань серця, повідомляють Патріоти України із посиланням на CNN.
Це дозволило їм точно визначити безпечну для серця норму (один день). "Вживання одного яйця на день не пов'язане з підвищеним ризиком серцево-судинних захворювань", - зазначили вчені. Раніше американські вчені з'ясували, що часте вживання яєць збільшує ризик розвитку хвороб серцево-судинної системи та підвищує ризик передчасної смерті.
У Житомирській області до 3 років позбавлення волі засудили чоловіка, який отримав повістку, проте ухилився від мобілізації. Про це йдеться у вироку Андрушівського районного суду Житомирської області, передають Патріоти України. За даними суду, житель ...
У Черкасах чоловік під час перевірки документів представниками ТЦК та СП та поліцією поводив себе агресивно та розмахував перед ними пакетом із сокирою всередині. Про це 11 вересня повідомили у Facebook Черкаського обласного ТЦК та СП, передають Патріо...