Вчені проаналізували вплив популярних продуктів на ризик виникнення серцево-судинних захворювань.
У тому числі дослідниками вивчався зв'язок між щоденним споживанням яєць та ризиком розвитку захворювань серця, повідомляють Патріоти України із посиланням на CNN.
Це дозволило їм точно визначити безпечну для серця норму (один день). "Вживання одного яйця на день не пов'язане з підвищеним ризиком серцево-судинних захворювань", - зазначили вчені. Раніше американські вчені з'ясували, що часте вживання яєць збільшує ризик розвитку хвороб серцево-судинної системи та підвищує ризик передчасної смерті.
У суботу перед Великоднем потрібно поводитись, як годиться християнам: вшановувати Господа, нічого не святкувати та зберігати спокій і тишу. А от святити у неділю в храмах можна будь-яку їжу, яка може мати для людей "сакральне значення". Про це в інтер...
Анонсована держпрограма "Купуй українське", в рамках якої люди отримуватимуть кешбек за купівлю деяких видів вітчизняної продукції та послуг, дозволить державі стежити за транзакціями громадян. Справа в тому, що користувач для отримання кешбеку повинен...