Хіти тижня. Інгушетія повстала проти путінської влади: ОМОН рятується втечею, в Кремлі не знають, що робити (відео)

Путін дозволив своєму "улюбленцеві" Кадирову відібрати у інгушів землю, і тепер йому це виходить боком.

У Республіці Інгушетія, яка поки ще входить до складу Російської Федерації, народні протести спалахнули з новою силою, передають Патріоти України.

З'явилося відео, як протестуючі проривають кордон ОМОНу, після чого силовики відступають, буквально рятуючись втечею.

Також варто відзначити, що методи тотальної блокування інтернету з боку влади виявилися не особливо ефективними - інгуші все одно знаходять можливість знімати відео з місця подій і заливати їх на відеохостінги.

Люди пишуть, що Інгушетія повстала проти путінського намісника Євкурова, який в минулому році примудрився віддати Кадирову споконвічні інгушські землі. Також з'явилося відео, де колишній лідер бойовиків "ДНР" Ігор Гіркін-Стрєлков стверджує, що Інгушетія може підірвати всю Росію.

Цікаво, що в Кремлі на події в Інгушетії реагують досить мляво. Складається враження, що Путін не знає, що робити з народними протестами. Влада робить спроби "закрутити гайки", блокуючи інтернет, звільняючи інгушських поліцейських, які відмовилися розганяти мітинги і т.п. Однак народний бунт триває.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...