Хіти тижня. Іноді природа жартує: У мережі показали, як зараз виглядають сестри-близнючки, які народилися з різним кольором шкіри (фото)

Ймовірність народження таких близнюків двох рас дорівнює 1 до 500.

Усі звикли, що якщо близнюки, то вони обов'язково мають бути як дві краплі води, схожі між собою. Буває, що навіть коли вони народжуються з різною зовнішністю, то все одно мають подібні риси обличчя, за якими зрозуміло, що це рідні брати або сестри. Але іноді природа жартує, передають Патріоти України з посиланням на Ukr.Media.

Ось якраз у випадку з цими близнючками ніхто не вірив у їхню спорідненість, тому дівчатка постійно носили свідоцтво про народження, щоб довести це.

Люсі та Мері народилися в 1997 році у британської подружньої пари Донни і Вінсона Ейлмер. Мати згадує, що коли вперше побачила малят, то втратила дар мови. Адже вони були абсолютно різними. Люсі була світленькою з рудими кучерями і синіми-синіми очима. А Мері була з темною шкірою, каштановим волоссям і карими очима. Цікаво, що ймовірність народження таких близнюків двох рас дорівнює 1 до 500. Виходить, що сестри Ейлмер унікальні.

Як уже з'ясувалося пізніше, мама дівчаток народилася на Ямайці, а тато — корінний британець. У сім'ї, крім близнючок, ще є діти, але всі вони успадкували мамин темний колір шкіри. А ось Люсі — найсвітліша.

Як це буває і зі звичайними дітьми, сестри абсолютно не схожі за характерами. Люсі любить носити темний одяг, робити яскравий макіяж, а Мері — навпаки, любить більш світлі і ніжні кольори. Ось так вони виглядають зараз

І все-таки, спільне у дівчаток знайшлося: це кучеряве волосся. Але Люсі цей подарунок природи не до душі, тому вона його завжди вирівнює.

Світленька сестра скромна і сором'язлива, а Мері — товариська, весела і життєрадісна.

Попри свою таку несхожість, сестри все одно мають між собою тісний зв'язок. Вони дуже люблять одна одну, і не уявляють, як би жили, не народившись близнючками.

"Великий красень, дуже агресивний": В Одесі рідкісна змія покусала директора зоопарку (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 12:29

В Одесі червонокнижна змія заповзла у житловий сектор та покусала директора Одеського зоопарку, який її ловив, інформують Патріоти України. Як розповів директор звіринця Ігор Біляков, вчора йому зателефонували співробітники ДСНС та розповіли, що на тер...

"Мікровампіри": Вчені розповіли про істот, які харчуються людською кров'ю

четвер, 18 квітень 2024, 12:14

Вчені провели дослідження та підтвердили існування організмів на Землі, які наділені характеристиками вампірів. Йдеться про бактерії, які живляться людською кров’ю. Про це інформує Daily Mail, передають Патріоти України. Як свідчить дослідження вчених ...