Хіти тижня. Кінець "епохи бідності" для олігарха: Ахметов купив один з найдорожчих особняків у світі (фото)

Український мільярдер Рінат Ахметов придбав особняк за 200 мільйонів євро на Лазурному березі Франції у групи Campari. Куплений будинок один з найдорожчих у світі, передають Патріоти України.

Компанія Ахметова купила особняк Villa Les Cedres після того, як італійська Campari оголосила про його продаж в минулому році.

Продаж будинку підтвердила людина, знайома з деталями угоди. У компанії Ріната Ахметова наразі відмовилися коментувати, чи буде він використовувати будинок в якості приватної резиденції.

Ймовірно, що 27 січня італійська компанія опублікує заяву, згідно з якою купівля вілли Les Cedres розцінюється як довгострокова інвестиція.

Що відомо про особняк Villa Les Cedres? Особняк Villa des Cedre має 14 спалень та розташований на території площею в 14 гектарів. Особняк збудований в 1870 році, колись був домом для Леопольда II з Бельгії.

За даними видання Bloomberg, в 2017 році куплена Ахметовим Villa des Cedre оцінювалася майже вдвічі вище – в 350 мільйонів євро. Тоді особняк вважався найдорожчим будинком на землі.

Дуже любив вино, але проблема була не в алкоголізмі: Вчені розповіли, через що міг оглухнути Бетховен

субота, 18 травень 2024, 23:43

Слух видатного композитора Людвіга ван Бетховена почав погіршуватися в молодості, а помер геній повністю глухим. Причини його глухоти залишаються загадкою. Однак, майже через дві сотні років аналіз його волосся показав високий рівень свинцю, миш'яку та...

Рідкісний вид рептилій - на межі зникнення: На Кубі коти взялися винищувати... крокодилів

субота, 18 травень 2024, 23:02

Здичавілі коти вважаються одним із найпроблемніших інвазивних видів, який загрожує тисячам інших видів тварин у дикій природі. Нове підтвердження цьому представили кубинські фахівці, які звинуватили безпритульних кішок у масовому вбивстві дитинчат рідк...