Хіти тижня. "Мене покалічили": Секс-символ СРСР Світлична звинуватила внучку і сина у спробі отруїти її (фото)

Секс-символ радянського кіно Світлана Світлична заявила, що син з дружиною та внучкою намагалися отруїти її, щоб роздобути квартиру в центрі Москви. Про це 80-річна артистка повідомила в ефірі телеканалу НТВ, передають Патріоти України.

За словами Світличної, недавно її приходила провідувати внучка разом з незнайомими людьми, а після візиту вона знайшла у квартирі кульки ртуті й відчула різке нездужання.

"Мене покалічили – у мене тепер болить коліно, болить шия. І це було зроблено свідомо... У мене були моменти, коли я не розуміла – що ж я себе так погано почуваю. І навіть був блювотний стан. А потім я знайшла у квартирі кульки зі смертельно небезпечною ртуттю і відчула різке нездужання", – сказала актриса.

Світлична вирішила, що перепише свій заповіт, і родичам нічого не дістанеться. Близькі актриси поки ніяк не відреагували на її заяву.

Світлана Світлична зіграла в таких фільмах та серіалах, як "Богиня: Як я полюбила", "Діамантова рука", "Любити", "Сімнадцять миттєвостей весни", "Місце зустрічі змінити не можна".


Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...